Zeybekler Anadolu Lisesinden Anlamlı Ziyaret

Zeybekler Anadolu Lisesinden Anlamlı Ziyaret

Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

A+A-

Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi Sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübü Pınarlık İlkokuluna kırtasiye, oyuncak ve kitap yardımında bulunuldu.

Köy okulu ziyaretine katılan kulüp rehber öğretmeni Seher Karakoyun: “Yağmurlu, soğuk bir günde, hiç tanımadığımız kalpleri hissetmeye gidiyorduk. O minik okulun bacasından tüten dumanları görünce ısınmaya başladı yüreklerimiz… İçeriye girdiğimizde, küçücük gözlerden aldığımız enerjiyle, artık buluşmuştu birbirini arayan kalpler… Menfaatsiz, koşulsuz sadece kısacık bir mutluluk için birleşmişlerdi. Böylesine yararlı bir etkinlikte yer aldığımız için mutluyuz.” dedi. 

Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi müdürü Dr. Yüksel Marım: ‘’İnsanlar çevrelerinde bulanan insanları, dostları ve arkadaşlarıyla bir bütün içerisindedir. Doğamız gereği yalnız yaşayamayız ve toplumdaki diğer insanlarla devamlı etkileşim halinde olmak durumundayız. Karşılıklı bir şekilde diğer insanlarla her konuda alışveriş halinde oluruz. Yardımlaşma ve dayanışma toplumumuzda ki insanların taşıması gereken güzel özelliklerden birisidir. Bizler Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi öğrencilerimizle bu tür etkinlikleri sık sık yapmaya çalışacağız. Yaptığımız bu yardımlaşma ve dayanışma faaliyetleri ile çocuklarımıza rol model olmayı hedefliyoruz. Çocuklarımız bizlerden görmeliler ki ileride bizim bıraktığımız yerden devam edebilsinler. Bizim amacımız çocuklarımıza iyi eğitim öğretim vermenin yanı sıra bu topluma faydalı olabilecek çevresine saygılı ve sorumluluk sahibi iyi insan, güzel insan, duyarlı insan, bilinçli insan yetiştirmek olmalıdır. Köy okulundaki öğrencilerin bizleri karşılarken ki heyecanları ve bizleri uğurlarken ki hüzünlü anları bizleri çok duygulandırdı. Bizleri misafir eden okul müdürü Ali Turanlı’ya, Sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübü rehber öğretmeni Seher Karakoyun’a, kulüp öğrencilerimize, etkinliğimize destek veren ilçe milli eğitim müdürümüz Ramazan İlkhan’a ve Tavas Belediye başkanı Turhan Veli Akyol’a teşekkür ediyorum” dedi.AKİSHABER ÖZEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.