Zeybekci,23 Nisan Bayramını Kutladı

Zeybekci,23 Nisan Bayramını Kutladı

Milli iradenin TBMM çatısı altında vücut bulduğu 23 Nisan’ın sadece milletimiz için değil tüm dünyadaki çocuklar için ayrı bir önemi vardır.

A+A-

Uluslar arası tek çocuk bayramı olan bu müstesna gün, çocukluğunu yaşayacağı yaşlarda cepheye koşup milli mücadeleye katılan bir neslin nişanı olarak dünyaya armağanıdır.

O neslin emanet ettiği vatanını çok daha iyi yerlere getirmek için aynı ruhla her koldan milli mücadeleyi sürdürüp bayrağımızı medeniyetin burçlarına diken yeni nesiller, dün dünyanın dört bir yanında at koşturan, mazlumlara kucak açıp kollayan ecdadı gibi bugün de dünya devleri arasında.

İlk meclisimizin açıldığı 23 Nisan 1920’deki “Yeni bir ülke” hayali, bugün “Daha Güçlü Bir Yeni Türkiye” olarak tarihe geçti. Milletimiz, o gün bugündür işletmeler, tesisler, yollar ve modern kurumlarla ülkesini yeniden inşa ederken, dünyada barış ve huzurun da teminatı olmayı sürdürdü.

Bugün de “Büyük Millet Büyük Güç, Hedef 2023” sloganıyla atalarından devir aldıkları bayrağı daha iyi yerlere taşımak için yoluna devam eden çocuklarımız, iyi eğitimli bireyler olarak tıpkı ataları gibi tarihin altın sayfalarında yerini almaya hazır. Bu inanç ve azimle, insanlığa yeni bir dünya kuracak çocuklarımız ile onlara güçlü bir Türkiye bırakmaya çalışan milletimizin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.