Zeybekci: Oluşan durum tamamen bizim tercihimizdir

Zeybekci: Oluşan durum tamamen bizim tercihimizdir

AK Parti Denizli Milletvekili ve Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci, 64'üncü hükümette yer alamamasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bu görev değişikliğinin sakın ola ki başka şeylere yorulmasını asla istemem. Hayatım boyunca dik oldum. Düz konuştum.

A+A-

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

Yeni kurulan hükümette Ekonomi Bakanlığı görevini Mustafa Elitaş'a bırakan Milletvekili Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli İl Binası'nda bir toplantısı düzenledi. AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda Zeybekci, Bakanlar Kurulu'nda yer almamasının kendisi için üzüntü vesilesi olmadığını söyledi. Geriye dönüp baktığında siyasi ve özel hayatında başını öne eğdirecek bir anısı olmadığını belirten Zeybekci, "Bundan sonrada inşallah yine en üst düzeyde, gerek partimize, gerekse şehirimize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Nihat Zeybekci amacına ulaşmıştır, hedefine ulaşmıştır. Denizli, siyasetinde lider şehirlerinden birisi olmuştur. Yani Denizli'miz kabinede sabitleşen bir yere sahiptir. Çok değerli bakanımız Sema Ramazanoğlu'na 'mübarek ve hayırlı olsun' dileğinde bulunuyorum. Eminim kendisiyle beraber çok güzel hizmetler yapacağız. Aynı ekip olarak takım olarak hep beraber" dedi.

 

Kabinede yer almamasının kendi isteğiyle olduğunu vurgulayan Zeybekci, "Kendi şirketlerimizdeki aynı durum devam ediyor. Eşim, üniversiteyi bitiren oğlumla beraber işlerimizle ilgilenmeye çalışıyor. Geçen hafta oğlumla ilgili bir sağlık problemi yaşadık. Bugünkü bu konumlarında bu işlerle ilgilenmelerinin de etkileri vardır. Bundan sonra biraz daha bazı şeyleri toparlamamız lazım. Ben bu görev değişikliğinin sakın ola ki başka bir şeylere yorulmasını asla istemem. Hayatım boyunca hep dik oldum. Düz konuştum. Oluşan durum tamamen bizim tercihimizdir. Bizim isteğimiz doğrultusunda gerçekleşen bir şeydir. Sakın ola ki öyle üzülecek bir noktada asla ve asla olmayacağız" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.