Zeybekci: CHP’ye oy veren hafızlar tanıyorum

Zeybekci: CHP’ye oy veren hafızlar tanıyorum

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Halaçoğlu’nun gündem olan açıklamalarına tepki gösteren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “CHP'ye oy veren nice hafızlar biliyoruz” dedi.

A+A-

Zeybekci, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun TBMM Başkanlığı seçimini kastederek söylediği "Biz eğer Deniz Baykal'ı desteklemiş olsaydık, 'Dinsiz inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz' diye bize yükleneceklerdi" sözlerine de tepki gösterdi. Zeybekci, "Bu sözler bu millete, milli iradeye yakışmayan, demokrasiye inanan herkesi rahatsız etti. CHP'ye oy veren nice hafızlar biliyoruz. Beş vaktini namazını geçirmeyen CHP'liler biliyoruz. Çok büyük bir talihsizlik. Milletin verdiği oyu sonuna kadar savunduk. Milletin iradesinin üzerine hiçbir irade tanımayacağız" dedi. 

"KOALİSYON İÇİN KAPILARIMIZ SONUNA KADAR AÇIK OLACAK"

Ekonomi Bakanı Zeybekci, koalisyon kurulması için AK Parti'nin kapılarını sonuna kadar açık tutacağını belirterek, "Koalisyon kurulması için kapılarımız sonuna kadar açık olacak. Üç defa seçim yaptık, dördüncü seçim olursa da hiçbir problem olmaz. Merak etmeyin. Bu ülke, tabi ki erken seçim olsun demiyoruz, milletin iradesi tecelli etsin istiyoruz. Biz o sürecin bir an önce bitmesini istiyoruz. Türkiye hükümetsiz kalmayacak" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.