Zeybek Köprülü Kavşağı İnşaatı Başlıyor!

Zeybek Köprülü Kavşağı İnşaatı Başlıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Üçgen Köprülü Kavşakları ile birlikte hayata geçecek Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma pazar günü vurulacak.

A+A-

Proje kapsamında bazı yolların 25 Eylül 2016 Pazar günü sabahından itibaren trafiğe kapatılacağı ifade edilirken, çalışmalar kısa süre sonra ise Üçgen Köprülü Kavşakları’nda başlayacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Üçgen Köprülü Kavşakları ile birlikte hayata geçecek Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma Pazar günü vurulacak. Vatandaşların belirlenen alternatif güzergahları kullanmaları istenirken, çalışmalar kısa süre sonra ise Üçgen Köprülü Kavşakları’nda başlayacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2016-2017 Eylem Planı ile açıklanan 121 Dev Proje tek tek hayata geçiyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Projenin en önemlileri arasında yer alan Üçgen Köprülü Kavşakları ile birlikte hayata geçecek Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma vurulacak.

Trafik işaret ve levhalarına dikkat

Çalışmaların ilk etapta 25 Eylül 2016 Pazar günü sabah Zeybek Köprülü Kavşağı’nda başlayacağı ifade edilirken kısa süre sonra ise Üçgen Köprülü Kavşakları’na kazma vurulacak. Zeybek Köprülü Kavşağı’nda başlanacak çalışmalarla birlikte herhangi bir olumsuzluğa neden olmamak için belirli güzergahlar trafiğe kapatılacak. Çalışma yapılacak yolların kapatılmasının ardından vatandaşların trafik işaret ve levhalarına dikkat ederek tespit edilen güzergahları kullanmaları istendi.

“Trafik sıkışıklığı ortadan kalkacak”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje ile Denizli’nin çehresini değiştireceklerini, kentin birçok sorununa da çare olacaklarını kaydetti. Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağının tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki trafik sıkışıklığının tamamen ortadan kalkacağını ifade eden Başkan Zolan, “Projemiz nedeniyle bazı yollarımız trafiğe kapanacak. Vatandaşlarımızdan isteğimiz bu süreçte belirlenen alternatif yolları kullanmaları. Bizler de çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp projelerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Denizlimizin daha güzel yarınlara ulaşması için hizmet destanlarımız devam edecek” diye konuştu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.