Yıldırım'ın Rus Sevgilisinden Bebeği Oldu

Yıldırım'ın Rus Sevgilisinden Bebeği Oldu

Tuğrul Türkeş'ten "Gizli Çocuk" İddiasına Yanıt: O Benim Nikahlım!

A+A-

Başbakan Yardımcısı  Tuğrul Türkeş, Rus bir kadından çocuğu olduğuna dair yayılan haberlere yanıt verdi. Haberde adı geçen kadın ile dini nikahı bulunduğunu belirten Türkeş, çocuğun kendisine ait olduğunu söyleyerek "Doğumun başından sonuna kadar da hastane görevlilerinin şahit olduğu üzere eşimin yanındaydım. Bu derece açık ve aleni bir ilişkiyi dedikodu haberciliğinin ötesinde iftira haberciliği haline getirip çarpıtarak kamuoyuna yansıtanları da en sert şekilde kınıyorum." dedi.


Türkeş'in yazılı açıklaması şu şekilde:


14 YILDIR BOŞANMA SÜRECİ DEVAM EDİYOR


Bugün bir basın yayın organında yer alan ve aile hayatıma ilişkin asılsız iddialarla dolu haber tümüyle gerçeklere aykırı ve kamuoyumuzu yönlendirmeyi amaçlayan bir iftiradır. Aziz milletimizi zihninde oluşabilecek soru işaretlerinin giderilmesi için şu hususların bilinmesinde fayda görmekteyim. Bundan önce gerçekleştirdiğim evliliğim 14 yıl önce sona ermiş, boşanma süreci 14 yıldır devam etmekte ve önceki eşime tedbir nafakası ödemekteyim. Ancak hukuki süreç karşı taraftan kaynaklanan sebeplerle nihayete ermemiştir. Buna mukabil yıllardır kendisi ile hiçbir temasımız bulunmamaktadır.


ALENİ VE MEŞRU ŞEKİLDE HAYATIMI SÜRDÜRMEKTEYİM


İftira manzumesi haberde adı geçen hanımefendi ile dini, ahlaki ve örfi tüm vecibeler yerine getirilerek, aleni ve meşru bir şekilde aile hayatımı sürdürmekteyim. Komşularıma, akrabalarıma ve beni yakından tanıyan herkese malum olan bu ilişki asla ve kata gizli, gayr-i meşru değildir. 40 gün önce dünyaya gelen oğlum Alparslan'ın doğumuna eşimi bizzat götürdüm. Doğumun başından sonuna kadar da hastane görevlilerinin şahit olduğu üzere eşimin yanında idim.


DEDİKODU HABERCİLİĞİ YAPANLARI KINIYORUM


Bu derece açık ve aleni bir ilişkiyi dedikodu haberciliğinin ötesinde iftira haberciliği haline getirip çarpıtarak kamuoyuna yansıtanları da en sert şekilde kınıyorum. Her zaman hizmetinde olduğum aziz milletime en derin saygılarımla arz ederim.

Bakan Türkeş'in yalanladığı Sözcü gazetesinde yayınlanan haber şöyle;

KABİNE'YE BEBEK Mİ GELDİ?

İs­tan­bul­lu­la­r'­a so­rar­sa­nız, "An­ka­ra sı­kı­cı­dı­r" der­ler; "Hep po­li­ti­ka, hep dün­ya me­se­le­le­ri ko­nu­şur­su­nuz. Ma­ga­zin yok, renk yok."

Ama An­ka­ra­'da, şa­şı­ra­cak­sı­nız, bu­gün­ler­de en çok ko­nu­şu­lan ne Su­ri­ye po­li­ti­ka­sı, ne baş­kan­lık sis­te­mi.

An­ka­ra­'da ku­lak­tan ku­la­ğa "ka­bi­ne­ye ye­ni bir be­be­ğin gel­di­ği­" ko­nu­şu­lu­yor.

Ün­lü de­de­si­nin is­mi­nin ve­ril­di­ği söy­le­nen er­kek be­bek, An­ka­ra­'nın açı­la­lı çok ol­ma­yan, en bü­yük ve ün­lü özel has­ta­ne­le­rin­den bi­rin­de, ba­sın duy­ma­sın di­ye alı­nan çok cid­di ted­bir­ler ara­sın­da yak­la­şık 10 gün ön­ce doğ­du.

Söy­len­ti­ler il­ginç…

Be­be­ğin an­ne­si­nin ya­ban­cı uy­ruk­lu ol­du­ğu…

Has­ta­ne­ye gi­rer­ken ta­nın­ma­sın di­ye ba­şı­nı ör­tüp öy­le gir­di­ği…

Has­ta­ne­nin bir ka­tı­nın ta­ma­men bu do­ğum için bo­şal­tıl­dı­ğı, böy­le­ce dı­şa­rı­ya bil­gi ya da fo­toğ­raf sız­ma­sı­nın en­gel­len­di­ği ko­nu­şu­lup du­ru­yor.

Bir be­be­ğin do­ğu­mu se­vin­di­ri­ci­dir. Bü­rok­rat da ol­sa, ba­kan da ol­sa; Baş­ba­kan da ol­sa, yar­dım­cı­sı da ol­sa…

Her­kes se­vi­nir bir be­be­ci­ğin dün­ya­ya gel­me­si­ne.

Pe­ki, bir be­be­ğin doğ­ma­sı gi­bi müj­de­li ha­ber ne­den pay­la­şıl­maz ki?

Her­hal­de var­dır bir ne­de­ni…."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.