Yazıcıoğlu dualalar anıldı

Yazıcıoğlu dualalar anıldı

Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle birlikte hyatını kaybeden Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Ankara’da Taceddin Dergahı’nda bulunan mezarı başında anıldı.

A+A-

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınında helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle birlikte hyatını kaybeden Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Ankara’da Taceddin Dergahı’nda bulunan mezarı başında anıldı. Anma törenine Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Alperen Ocakları mensupları, partililer ve sevenleri katıldı.

Destici, konuşmsında, Yazıcıoğlu’nun vatanını, milletini, devletini, Doğu Türkistan’da, Kafkaslar’da, Balkanlar’da, Filistin’de, Suriye’de yaşayan mazlumları, Güneydoğu’daki asker ve polisleri düşünen bir lider olduğunu söyledi. Destici, şöyle dedi: 

Davanın takipçisiyiz

 “Bizler şahidiz ki o bir şehittir. Bizler şahidiz ki o tertemiz bir Müslümandır. Bizler şahidiz ki o tam iman etmiş bir mümindi. Tevekkül ederdi, o hayrın da, şerrin de Allah’tan geldiğine iman eden bir Müslümandı. Onun davası, milletin muktedir iktidarını gerçekleştirmekti. Ölümünün üzerinden 7 yıl geçmesine karşın, bu sürecin aydınlatılmamasından dolayı üzgünüz. Allah şahit olsun ki Muhsin Başkan’ım emin olsun ki onun dava arkadaşlarıyla, başta ailesi olmak üzere, alperenlerle, Büyük Birlik Partililerle, milliyetçilerle, kalbinde zerre kadar vatan sevgisi olanlarla, hukuk kırıntısı olanlarla birlikte yılmadan, yorulmadan, bıkmadan ve usanmadan bu davanın takipçisi olacağız ve inşallah aydınlatılana kadar da peşini bırakmayacağız.” Anma programında Destici, Kuran-ı Kerim okudu, Yazıcıoğlu’nun kabrine kırmızı, beyaz karanfiller bıraktı.

yazicioğlu.jpg

yazicioğlu2.jpg

yazicioğlu3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.