Yaşlılara Evde Bakım Hizmeti

Yaşlılara Evde Bakım Hizmeti

Pamukkale Belediyesi, sosyal belediyecilikte ihtiyaç sahibi yaşlılar ve engellilere yönelik başlattığı kişisel bakım hizmeti büyük ilgi görüyor.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ihtiyaç sahibi yaşlılar ile engellilere yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Her zaman yaşlılarımızın engellilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Sosyal belediyecilik çalışmaları ile öne çıkan Pamukkale Belediyesi, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine gidecek yanlarında oluyor. Ev temizliği konusunda sistemi oturtan Pamukkale Belediyesi’nin 6 ay önce başlattığı evde tıraş hizmeti de devam ediyor. İlçede ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşların ve engellilerin evlerine giden Pamukkale Belediyesi kuaförü, saç, sakal tıraşı gibi kişisel bakım hizmetlerini yapıyor. Bugüne kadar 1938 haneye ziyarette bulunan ekipler 235 kişiye kişisel bakım hizmeti verdi. Bu çalışmalar periyodik olarak tekrarlanarak engelli ve 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşların kişisel bakım hizmetleri devam ediyor.

 

KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ İLGİ GÖRDÜ

 

Pamukkale İlçesi’nde başta yaşlılara, engellilere, ihtiyaç sahiplerine, öğrencilere yönelik birçok çalışmayı sürdürdüklerini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "İlçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerine ortak olmak ve yardımlarımızla çözüm yolları üreterek sıkıntılarını asgariye indirmek için çalışıyoruz. Çalışmalarımızdan birisi de ihtiyaç sahibi yaşlılarımıza ve engellilerimize yönelik kişisel bakım hizmeti oldu. Belediye kuaförümüz, yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ederek, saç-sakal tıraşları gibi kişisel bakımlarını yapıyor. Hizmetimizin başladığı yaklaşık 6 aylık sürede ekiplerimiz 1938 haneye giderek ihtiyaç sahibi 235 kişiye kişisel bakım hizmetinden faydalandı. Bu hizmet bir kez değil periyodik olarak devam ediyor. Milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımızın muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevimizdir. Yaşlılarımıza ve engelli vatandaşlarımıza her türlü imkanı sunabilmek ve onlara hayatlarının geri kalan kısmında rahat ve sıkıntısız bir yaşam sağlayabilmek için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.