Yasin Öztürk'e moral oldu

Yasin Öztürk'e moral oldu

Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkanı Yasin Öztürk,  MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener’in Denizli ziyaretini değerlendirdi.

A+A-

Denizlililerin Akşener’e gösterdiği teveccühün kendilerini memnun ettiğini belirten Öztürk,   “22 Şubat Perşembe günü M.H.P. Genel Başkan Adayı  sayın Meral Akşener ilimizi ziyaret etmiştir.Spontane gelişen bu ziyarete vatandaşlarımızın göstermiş olduğu teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Başta sayın Valimiz olmak  Emniyet mensubu görevlilerimizin almış olduğu tedbirlere ayrıca teşekkür ederiz. Tertip komitesi olarak Sn. Genel Başkan adayımıza Ülküdaşlarımızın heyecanı, bayanlarımızın ilgisi ve vatandaşlarımızın iktidar özlemini yansıtması; bizlerin çıktığı bu yolda ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha göstermiştir” dedi.

UNUTULMAYACAK İZ BIRAKTI

Akşener’in Denizli’de unutulmayacak iz bıraktığını kaydeden Öztürk, “Ayrıca Çal ilçemiz, Kıralan, Çıtak mahallelerimiz ve Çivril İlçemizde de bir gün sonra devam eden yoğun ilgi Sn. Genel Başkan Adayımızı da mutlu etmiştir.

Anadolu’da yapmış olduğu ilk ziyaret olması, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanması Sn. Genel Başkan adayımız içinde ayrıca  bir moral ve motivasyon kaynağı olmuştur.Bu anlamda Denizli’miz  hareket içinde unutulmayacak bir iz bırakmıştır.

Bizler şuna eminiz.Yapmış olduğumuz mücadele sadece Parti içi mücadele değildir.Bu kutlu yolda nihai sonuca ulaştığımızda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’nin önündeki karamsar bulutlarında dağılmaya  başlayacağı , vatandaşlarımız içinde bir umut ışığı olduğumuzu biliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle sayın Genel Başkan Adayımız Meral Akşener’in hepinize Selam, Sevgi ve Muhabbetlerini sunarım” diye konuştu.

MESUT GÜLER

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.