Başkan Şevkan Minik Öğrencileri Sevindirdi

Başkan Şevkan Minik Öğrencileri Sevindirdi

Acıpayam Anaokulu " Duvarsız Sınıflar " projesi kapsamında öğretmen ve minik öğrencilerin yaptığı ana sınıfı bahçesi açılışı yapıldı.

A+A-

Bahçe açılışına Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, Acıpayam Anaokulu Müdüresi İkbal Aksakallı, Acıpayam Anaokulu öğretmenleri, daire ve kurum amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Acıpayam Anaokulu Müdüresi İkbal Aksakallı yaptığı açılış konuşmasında'' 2007 yılında ''Her Çocuk Bizim İçin Değerlidir ve İyi Bir Eğitim Alma Hakkına Sahiptir'' anlayışı ile yola çıktık. Okulumuz işbirliği içerisinde , sevgi ve saygı anlayışını benimseyerek; öğrencilerimizin evrensel ve çağdaş eğitim anlayışıyla yetişmesi yolunda projeler geliştirip uygulayan bir eğitim kurumudur.

Okulumuzda yürüttüğümüz 9 projeye ek olarak bu eğitim- öğretim yılında başlamış olduğumuz '' DUVARSIZ SINIFLAR'' projesinin çıkış noktası da budur. Bu projeyle, Okul bahçesinin geriye dönüştürülebilen malzemelerle tekrar şekillendirerek, çocukların doğal bir ortam içinde, farklı duyularına, gelişim alanlarına hitap eden; çocuklarda merak ve ilgi uyandırarak yaratıcılıklarını geliştiren ve oyun çeşitliliğini artıran bir eğitim ortamı oluşturmayı amaçladık.

Başta bahçenin her aşamasında desteğini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan ve değerli Belediye çalışanlarına, Kaymakamımız Karahan Daştan'a, katkılarıyla bize yardımcı olan Acıpayam esnafına, PAÜ. Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mustafa Buluş ve Doç. Dr. Nilgün Kalburan'a, kıymetli velilerimize bu süreçte omuz omuza çalıştığımız emeğini ve özverisini esirgemeyen ekip arkadaşlarıma, sergimizdeki harika eserlerin sahibi öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Renkli görüntülerin sahne olduğu açılışta bahçede öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.

Ayrıca bahçe gezisi sonrası minik öğrencilerin hazırladığı resim sergisi açılışı yapılarak protokol tarafından gezildi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan'a Acıpayam Anaokuluna yapmış olduğu desteklerinden dolayı okul yönetimi adına Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan tarafından plaket takdim edildi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, bahçemizin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Onların geleceği için Belediue olarak çalışmalarımızı devam edeceğiz. Bizlere layık görülen bu anlamlı plaketi Belediye çalışan işçi kardeşlerimiz için alıyorum. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum'' dedi.

 

    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.