Vergi Dairesi'nden Ticaret Odasına Ziyaret

Vergi Dairesi'nden Ticaret Odasına Ziyaret

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve ekibi, “Vergi Haftası” kutlamaları çerçevesinde Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

A+A-

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, ziyaretten duydu¬ğu memnuniyeti dile getirerek, “Bir ülkenin kalkınması, yaşam standartlarının artması için vergi önemli bir etkendir. Denizli Ticaret Odası üyeleri ve diğer esnaflarımız, Türkiye ortalaması¬na bakıldığında vergi ödeme konusunda öncü konumdadırlar. Bu anlamda üyelerimiz başta olmak üzere vergisini ödeyen tüm Denizlili esnafları¬mıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Vergi Dairesi Başkanı Evci, her yıl 24 Şubat-2 Mart tarihleri ara¬sında Vergi Haftası olarak kutlandığını hatırlatarak, “Bu hafta kapsamında çeşitli etkin¬likler yapmaktayız. Maliye Bakanlığı ve bağlı birimler tarafından verginin, kalkınma ve ekonomik anlamda büyümeye olan etkisini toplumun tüm kesimlerine benimsetmek amacındayız. Bu doğrultuda da vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığını kazandırmak için çeşitli kurumları ziyaret ediyoruz. Denizli’deki birçok mükellef, vergi konusunda hassas davranmaktadır. Bu hassasiyet dolayısıyla başta Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer olmak üzere tüm üyelere teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Ayrıca Evci, Denizli Ticaret Odası’nı, Denizli ve Ankara’daki görevleri dolayısıyla tebrik ederek, başarılı çalışmaların devam etmesi temennisinde bulundu. 

Konuşmaların ardından Evci, Özer’e Vergi Haftası dolayısıyla hazırlanan rozeti taktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.