Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci BESİAD'ı Ziyaret Etti

Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci BESİAD'ı Ziyaret Etti

Vergi Dairesi Başkanı Sayın Zafer EVCİ Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneğine iadei ziyarette bulundu.

A+A-

Bu ziyarette Basiad Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin MEMİŞOĞLU, Başkan Yardımcıları Fedai KUNDAK, Selim KASAPOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Ersin TOPOĞLU, Hüseyin OLGAÇ, Şeref ARPACI,  Murat Tahir ALTINDAĞ,Meral TIKIROĞLU, Osman UĞURLU, Atilla ÖZDEMİR, Ahmet ERTUĞRUL, Aynur İNCİ ve Ahmet ZEYBEK ev sahipliği yaptılar.

 

İlk olarak söz alan BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin MEMİŞOĞLU Vergi Dairesi başkanı Sayın Zafer EVCİ’ye “Hoşgeldidiniz diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti  Babadağ’ın coğrafi ve sosyal yapısı  ile ilgili bilgiler vererek BABADAĞ’ın Ekonomik faaliyetlerini anlattı. BASİAD Faaliyetlerine değinerek bu faaliyetler çerçevesinde BASİAD’ın lobi faaliyetlerini yürüttüğü BABADAĞ GERİATRİ MERKEZİ’nin üçüncü kat inşaatının başladığına değinerek BASİAD’ın ilklerinden olan “NESİLLER BULUŞUYOR” etkinliği ile ilgili bilgiler verdi.

   

Sözü kendilerini tanıtmaları için Yönetim Kurulu Üyelerine bıraktı Yönetim Kurulu Üyelerine bıraktı.

 

Yönetim Kurulu Üyelerinin kendilerini tanıtmalarının ardından Vergi Dairesi Başkanı Sayın Zafer EVCİ söz alarak “ üç aydan beri görev yaptığı DENİZLİ’yi çok sevdiğini çalışma ortamının görev yapmaya çok uygun olduğunu DENİZLİ’ye ve Denizli insanına hizmet etmekten çok mutlu olduğunu hizmet kalitesin artırmak, vergi mükelleflerine kolaylık sağlamak için çalışacaklarını bunun içinde Sivil Toplu Kuruluşları ile işbirliği yapacakları, kapılarının iş adamlarına açık olduğunu yardıma hazır olduklarını” ifade etti. Bu ziyaret sırasında yapılan sohbetin çok yararlı olduğunu BASİAD ziyaretinde gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti sözlerine ekledi.

Basiad Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin MEMİŞOĞLU, Vergi Dairesi Başkanı Sayın Zafer EVCİ’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.  Konuşmanın ardından Vergi Dairesi Başkanı gördüğü ilgiden ve misafir perverlikten mutlu olduğunu ifade ederek BASİAD’dan ayrıldı.

 

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.