Unutmayın,Bumerang Size Dönecektir

Unutmayın,Bumerang Size Dönecektir

"Milletimizin acısını kendisine sevinç yapanlar unutmasın ki; mazur gördükleri, kalkan oldukları, himaye ettikleri terör ve teröristler bu çağda bir gün onları da bumerang gibi vuracaktır"

A+A-

10 Aralık'ta İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen menfur terör saldırıları sonrası yaptığı yazılı açıklamada, ülkede tabandan tavana bir silkelenmeye ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Çelik, şunları ifade etti:

 

"Her terör saldırısından hamasi nutuklar dinlemekten

milletçe bıktık, usandık"

 

"Ellerimizi duaya kaldıracağımız bir günde, mübarek Mevlit Kandilimiz'de, bitmek tükenmek bilmeyen terör saldırıları karşısında söyleyecek söz bulamıyoruz. ?Her terör saldırısından sonra üzüntü, başsağlığı ve beylik laflardan ibaret hamasi nutuklar dinlemekten milletçe bıktık, usandık.

 

Milletimizin acısını kendisine sevinç yapanlar unutmasın ki; mazur gördükleri, kalkan oldukları, himaye ettikleri terör ve teröristler bu çağda bir gün onları da bumerang gibi vuracaktır.

 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, başta siyasi kurum ve kuruluşları olmak üzere, tüm erkleriyle ülkenin ve insanlarımızın güvenliğini, huzurunu ve refahını merkeze alan bir akıl yenilenmesine ihtiyaç duymaktadır.

 

"Güvenlik açığının bedelini,

emniyet güçlerimizin mensupları ve vatandaşlarımız ödemektedir"

 

Suriye iç savaşıyla beraber yapılan dış politik tercihlerle, sınır güvenliğinin yok edilmesiyle çeşitlenen terör organizasyonlarının kademe kademe hedefi olduk. Zaman zaman teröre 'Habur-İmralı-Çözüm Süreci' benzeri teşebbüslerle müsamaha göstererek ve meseleye tereddütle yaklaşarak PKK'nın kazandığı zeminin daha da derinleştirildiği bir sürecin sonunda, sıklıkla tonlarca bombanın muhatabı oluyoruz. Bugün maalesef bu güvenlik açığının bedelini emniyet güçlerimizin mensupları ve vatandaşlarımız ödemektedir.

 

Umarız bu menfur saldırı Türkiye'yi sürekli olarak tarihin tekerrür ettiği bir ülke olmaktan çıkartmak için bu defa tarihten gerekli dersi almamıza, hamasetten daha ziyade akılla hareket etmemize ve tabandan tavana kadar tüm unsurlarımızla silkinmemize vesile olur.

 

Bu temennilerle şehitlerimizi sinemize gömüyor, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

 

Bu mübarek günde; Allah'ım güç ver. Vatanımızı milletimizi, polisimizi, askerimizi muhafaza eyle."  

Demokrat Parti Denizli İl Başkanı

           Aşkın Çelik 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.