Ülkücüler,Tribün Terörüne Hayır Dedi

Ülkücüler,Tribün Terörüne Hayır Dedi

Denizli Ülkü Ocakları “Tribün terörüne hayır, takımına sahip çık” kampanyası başlattı.

A+A-

Denizlispor-Ümraniyespor maçı öncesi Delikliçınar 15 Temmuz meydanında toplanan Ülkücüler, toplu olarak Atatürk stadyumuna kadar yürüdüler. Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, Delikliçınar 15 Temmuz Meydanında bekleyen Emniyet güçlerine İstanbul saldırısı nedeniyle başsağlığı diledi.

Ülkücüler, Denizlispor-Ümraniyespor maçını izleyerek Yeşil-Siyahlı takıma destek verdi. Ülkücü gruba Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Veli Çıtışlı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün de eşlik etti. Ocak Başkanı Öncel, yürüyüş sırasında vatandaşlara karanfil dağıtarak Mevlid kandillerini kutladı. Ocak Başkanı Öncel maç öncesi Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Zengin’e çiçek takdim etti.

Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, Denizlispor’un 1-2 gruba bırakılamayacak kadar büyük bir takım olduğunu belirterek, “Denizlispor bu şehirde yaşayan herkesin takımı, sadece biz değil, bu şehirde yaşayan 7’den 70’e herkes sahip çıkmalı. Bu takım bir - iki gruba bırakılamaz. Hem Denizlispor’a sahip çıkmak hem de tribin terörüne hayır demek için buradayız. Biz Ülkücüler bundan sonra Denizlispor’a daha fazla destek vereceğiz” dedi. MESUT GÜLER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.