Ülkü Ocaklılar Atasını Andı

Ülkü Ocaklılar Atasını Andı

Denizli Ülkü Ocakları Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. Yıl dönümü nedeniyle anma etkinliği düzenledi.

A+A-

ÜLKÜ OCAKLARI ATA’SINI ANDI

Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliği’nde bir araya gelen Ülkücüler, hep bir ağızdan Andımızı okudu. Türkiye Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi Rayif Kurşunoğlu’nun da katıldığı etkinlikte Atatrürk’ün hayatından kesitler sunuldu, ülkemizin bağımsızlığı için verdiği mücadele anlatıldı.

Etkinlikte konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, “Atatürk Türk’ün millî kahramanı; bunun yanında ve hatta bundan daha çok tüm Müslüman- Türk âleminin umut ışığı, kahramanı olmuştur. Onun açtığı yolla tarihin seyri değişmiş; tüm dünyayı ellerinin arasında tutacağını sanan kibirli galipler, Hemingway’in deyimiyle ‘barış dilenmek için’ Türk’ün ayağına kadar gelmiştir. Mustafa Kemal’in Hakk’a yürüdüğü 10 Kasım, Türk ve Müslüman dünyasının Atatürk’ün aziz hatırasını, Türk milletine olan üstün hizmetlerini ve Millî Mücadele sürecinde gösterdiği kahramanlığı yâd ettiği günlerin en önemlisidir. Bu minvalde Ulu Önder Atatürk’ün Hakk’a yürüdüğü bu günde kendisi nezdinde tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor; Cenab-ı Allah’tan ruhlarını şâd, mekânlarını cennet kılmasını niyaz ediyorum” dedi. MESUT GÜLER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.