Ülkü Ocakları’ndan Bilgi Yarışması

Ülkü Ocakları’ndan Bilgi Yarışması

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından düzenlenen Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi Ege Bölge bilgi yarışması 12 ilin katılımıyla Denizli’de gerçekleştirildi.

A+A-

Denizli Lisesi bahçesindeki Halk Eğitim salonunda gerçekleştirilen bilgi yarışmasına Ülkü Ocakları Genel Merkezi Dergi Birimi Başkanı Abdulsamet Çankaya, Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanı Murat Naci Öncel ve çok sayıda Ülkücü katıldı.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi Dergi Birimi Başkanı Abdulsamet Çankaya, yaptığı konuşmada, Bilgi yarışmasının Ülkücü gençlerin daha donanımlı yetişmelerine katkı koymak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel de konuşmasında “Ülkü Ocakları, eğitim öğretimin milletimizin geleceği açısından ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak; faaliyetlerini imanlı, ahlaklı, dürüst, çalışkan ve mesleğinde başarılı gençlerin yetişmesi noktasında yoğunlaştırmıştır. Düzenlediğimiz Ege Bölgesi Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi Bilgi yarışmasına katılan Ülküdaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Afyon, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli Isparta, İstanbul, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birimlerinin katıldığı yarışmada, İstanbul birinci, Manisa ikinci, İzmir üçüncü oldu. MESUT GÜLER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.