Tuzcuoğlu'nu Ağırladı

Tuzcuoğlu'nu Ağırladı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bir dizi etkinlik için ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu’nu ağırladı.

A+A-

Tuzcuoğlu, Denizli’nin şehircilik açısından önemli bir kent olduğunu ifade ederken, Başkan Gürlesin, yeni kurulan bir belediye olunmasına rağmen ülkeye örnek projelere imza attıklarını belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yeni nesillerde çevre bilinci ve hassasiyeti oluşturmak için Denizli’nin de aralarında bulunduğu 10 ilde “Çevrem Sensin” projesini hayata geçirdi. Bu proje için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu ve beraberindeki heyet Pamukkale Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret eden Tuzcuoğlu, görüş alış verişinde bulundu.

“ŞEHİRCİLİK İÇİN ÖNEMLİ BİR YERDEYİZ”

Başka Gürlesin ile bir süre sohbet eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Denizli’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. “Denizli’deki şehircilik ve belediyecilik çalışmalarını yakından takip ediyoruz” diyen Tuzcuoğlu, “Denizli yakından takip ettiğimiz bir il. Hem büyükşehir hem de merkez ilçeler önemli projelere imza atıyor. Denizli şehircilik noktasında dinamik bir yapıda. Bu kentin geleceğin parlak olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde yaşanabilir kentler ortaya çıkarmak bizim hedeflerimiz arasında. Pamukkale Belediyesi de önemli projelere imza atıyor. Dostumuz, ağabeyimiz olan Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etmeden gitmek istemedik. Misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ederim” dedi.

“ÖRNEK PROJELERE İMZA ATIYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, “Biz belediye olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın destekleriyle çalışmalar yapıyoruz. Biz yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen 50 yıllık-80 yıllık belediyelerin bile cesaret edemediği çalışmalara imza atıyoruz. Buna örnek olarak da Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’ni gösterebiliriz. Biz Pamukkale Belediyesi olarak doğru projeler ve doğru zaman prensibiyle çalışarak halkımıza hizmet ediyoruz. Amacımız Pamukkale’yi çok daha iyi hale getirmek. Biz eserlerimizle konuşacağız. Bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın destekleri için teşekkür ederim” diye konuştu. Ziyaret sonunda Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu’na çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.