Tüm soruları doğru yapana altın hediye edildi

Tüm soruları doğru yapana altın hediye edildi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, birinci dönem TEOG sınavında tüm sorulara doğru yanıt veren 12 öğrenciyi, çeyrek altınla ödüllendirdi. Öğrencilere ayrıca kalem seti de hediye edildi. 

A+A-

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, birinci dönem TEOG sınavında tüm sorulara doğru yanıt veren 12 öğrenciyi ödüllendirmek için tören düzenledi. Sevil Kaynak Ortaokulu'nda düzenlenen törende, tüm soruları doğru yanıtlayan öğrencilere çeyrek altın ve kalem seti hediye edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Mustafa Vural, ilçe milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, dereceye giren öğrenciler ve aileler törene katıldı. 

 Konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz, "Bu güzel tabloyu sürekli olarak görmek istiyoruz. Milli Eğitim camiası olarak tek hedefimiz var oda öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde yetiştirmektir. Yarının teminatı, ülkemizin koruyucusu ve yükselticisi, Cumhuriyetin bekçileri olan sizlersiniz. Çok çalışın, kendinizi yenileyin, araştırın, sorgulayın ve kendinize hedef belirleyin. Bugün burada olan öğrencilerimiz TEOG'da tüm soruları doğru yanıtladılar. Böyle başarılı öğrenciler yetiştiren anne-babalara ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Başarının artırılması adına sizlere layık olan eğitim kurumlar yapmak için emek veriyoruz. Güzel bir ivme yakaladık. Şu an geldiğimiz noktanın en güzel örnekleri sizlersiniz" dedi. 

 İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz, konuşmanın ardından TEOG'da tüm soruları doğru yanıtlayan Özgür Arda Yücesoy, Süleyman Boztaş, Fatmanur Koyun, Serra Doğa Çini, Ahmet Umut Akduman, Ömer Faruk Özak, Altan Alakuş, Deniz Tuna Onguner, Duygunur Azman, Uğur Toprak Çetin, İzgi Nilay Koç ve Enise Gökçe'ye çeyrek altın ve kalem seti hediye etti.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.