Tuğrul Türkeş'in Rus Sevgilisi Kim?

Tuğrul Türkeş'in Rus Sevgilisi Kim?

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Rus sevgilisinden çocuğu olduğunu kabul etti ve bebeğinin annesi için "Benim imam nikahlı eşim" yanıtını verdi.

A+A-

Tuğrul Türkeş'in Rusya uyruklu sevgilisinin 40 gün önce Ankara'da özel bir hastanede doğum yaptığı ve dünyaya bir erkek bebek getirdiği dün siyaset kulislerinde konuşulmaya başlanmıştı. Öyle ki Türkeş'in oğluna babasının ismi Alparslan adını verdiği bile söylenmişti.

İddialar doğru çıktı. Tuğrul Türkeş bir süredir birlikte olduğu Rus hayat arkadaşından bir bebek sahibi olduğunu kabul etti. 

TUĞRUL TÜRKEŞ BEBEĞİNİN ANNESİ İMAM NİKAHLI KARIM DEDİ!

Türkeş, Rus sevgilisiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''... haberde adı geçen hanımefendi ile dini, ahlaki ve örfi tüm vecibeler yerine getirilerek aleni ve meşru bir şekilde aile hayatımı sürdürmekteyim'' dedi. 

Türkeş, açıklamasında  ''40 gün önce dünyaya gelen oğlum Alparslan'ın doğumuna eşimi bizzat götürdüm'' ifadelerini de kullandı.

Tuğrul Türkeş'in yaptığı basın açıklamasının tam metni şöyle:

TUĞRUL TÜRKEŞ'İN RUS ASILLI İMAM NİKAHLI KARISI KİM?

Tuğrul Türkeş'in Rus asıllı imam nikahlı karısı kim sorusunun ise yanıtı bilinmiyor. Tuğrul Türkeş'in Rus sevgilisi olduğuna dair daha önce hiçbir açıklama ve bilgi bulunmuyordu.

TUĞRUL TÜRKEŞ GERÇEK EŞİ KADRİYE SERPİL TÜRKEŞ KİMDİR?

Öte yandan, Tuğrul Türkeş ikinci eşi olan Kadriye Serpil Türkeş ile halenTuğrul Türkeş gerçek eşi Kadriye Serpil Türkeş kimdir çocukları resmi olarak evli durumda. 20 yıllık evlilik yaklaşık 14 yıl önce fiilen bitmiş. Ancak evlilik hukuken halen devam ediyor. Tuğrul Türkeş eşi Serpil Türkeş ile boşanma davasında ortaya atılan iddialar ise günlerce konuşulmuştu.

KADRİYE SERPİL TÜRKEŞ EŞİ TUĞRUL TÜRKEŞ'İN KENDİLERİNE BAKMADIĞINI İDDİA ETMİŞTİ

Tuğrul Türkeş'in 20 yıllık eşi Kadriye Serpil Türkeş, Temmuz 2008'de İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulunmuştu. Müşterek çocukları Uğur'u da alıp Ankara'ya yerleşen eşinin milletvekili olmasından sonra kendisine bakmadığını, hatta yanında istemediğini dahi açıkça söylediğini savunan Serpil Türkeş, aylık 4 bin lira tedbir nafakası talep etmişti. Kadriye Türkeş, eşinin ev adresini bile kendisinden sakladığını, aradığında hakaret ettiğini, iş bulamadığı için maddi durumunun çok kötü olduğunu da iddialarına eklemişti.

TUĞRUL TÜRKEŞ EVİNE BAŞKA KADIN GETİRDİ İDDİASI

Duruşmaya katılan tanıklar Tuğrul Türkeş'i bir kadınla gördüklerini öne sürmüştü. Haziran 2009'da karara bağlanan davada, Kadriye Serpil Türkeş'in ayrı yaşama arzusunda bulunduğunu belirten İstanbul 2. Aile Mahkemesi, nafaka talebini reddetmişti. Ancak Kadriye Serpil Türkeş, avukatı Günsu Akçagöz aracılığıyla karara itiraz etmişti. Avukat, müvekkilinin evi terk etmesine gerekçe olarak, kocanın müşterek konuta getirdiği kadının aile huzurunu bozmasını kanıt olarak göstermişti. Akçagöz, bu iddiasını tanık ifadelerine dayandırmıştı. 

Ocak 2010'da temyiz başvurusunu değerlendiren Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, kararı Serpil Türkeş lehine bozmuştu. Yargıtay kararında özetle, "Davacı eşin ayrı yaşamakta haklı olduğu tanık beyanları ile anlaşıldığına göre, uygun bir tedbir nafakasına hükmedilmesi gerekir" denilmişti.

TUĞRUL TÜRKEŞ HALEN EVLİ OLDUKLARINI VE NAFAKA ÖDEDİĞİNİ AÇIKLADI

Tuğrul Türkeş dün Rus sevgilisi ve yeni bebeğiyle ilgili yaptığı açıklamada Kadriye Serpil Türkeş'le halen evli olduğunu ve gerçek eşine tedbir nafakası ödediğini de açıkladı. 

TUĞRUL TÜRKEŞ EŞLERİ VE ÇOCUKLARI KİM?

Tuğrul Türkeş'in yeni doğan oğluyla birlikte toplam 4 çocuğu bulunuyor. Tuğrul Türkeş'in ilk eşi Süreyya Işık Bilgiç'ten Muzaffer adında bir kızı ve Osman adında bir de oğlu bulunuyor. Türkeş'in ikinci eşi Kadriye Serpil Türkeş'den ise Oğuz isminde bir oğlu var. Türkeş'in Rus asıllı imam nikahlı eşinden de Alparslan isimli yeni bir oğlu daha oldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.