Trafikte saygı ve empati yılı

Trafikte saygı ve empati yılı

AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları 2016 yılının ‘Trafikte saygı ve empati’ yılının olması adına çalışma başlattı. Bu anlamda ilçe gençlik kolları Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret ederek konu hakkında bilgi ver

A+A-

AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları, 2016 yılı ile ilgili önemli bir çalışmanın altına imza attı. Bu anlamda ilçe gençlik kolları tarafından 2016 yılının ‘Trafikte saygı ve empati’ yılının olması için proje başlatıldı. Proje kapsamında Merkezefendi ilçesi sınırlarında ilçe gençlik kollarına mensup gençler vatandaşlara üzerine ‘Unutmayın, biz Denizliliyiz. Trafikte farkımız olsun, yol verelim, kurallara uyalım, sabırlı olalım, saygılı olalım’ yazılı broşürler dağıtılarak uyarılarda bulunuluyor.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER

AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Güleç ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretini Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na yaptı. Başkan Subaşıoğlu, ilçe gençlik kollarını makamında ağırladı. AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları, Başkan Subaşıoğlu ile istişarelerde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.