TOBB, Genç Ve Kadın Girişimciler Seçimini Yaptı

TOBB, Genç Ve Kadın Girişimciler Seçimini Yaptı

TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı seçimi yapıldı

A+A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Borsası, Acıpayam Ticaret Odası, Babadağ Ticaret Odası, Buldan Ticaret Odası, Sarayköy Ticaret Odası ve Tavas Ticaret Odası üyelerinden oluşan Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri için başkanlık ve başkan yardımcılığı seçimleri yapıldı. Seçim sonucuna göre, Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Civan Sözkesen, Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı ise Semra Akça Acar oldu.

Denizli Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen seçimlere, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer başkanlık etti. Özer, yaptığı açılış konuşmasında, her iki kurulun koordinatörlüğünü Denizli Ticaret Odası’nın yürüttüğünü belirterek, “Sivil toplum kuruluşlarında gönüllük esasına dayalı olarak çalışılmaktadır. Koordinatör Oda olarak hem genç girişimcilerimize hem de kadın girişimcilerimize maddi ve manevi destek vermeye her zaman hazırız. Seçimlerin ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yapılan konuşma sonrasında Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık seçimine geçildi. Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı seçimlerine Semra Akça Acar, Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı seçimlerine de Civan Sözkesen tek aday olarak girdi. Gizli oy açık tasnif usulü gerçekleştirilen seçimlerde oybirliğiyle Semra Akça Acar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı, Civan Sözkesen ise Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı oldu.

Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Acar, icra komitesinde yer alan kadın girişimcilere teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sözkesen de genç girişimciler olarak Denizli adına  projeler üreteceklerini ifade ederek, ticaret ve sanayi alanında kendini ispatlayan Denizli için çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi.

Başkan Özer, seçim sürecinde birlik ve beraberliğin ön planda tutulması dolayısıyla Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerine teşekkür etti.

 

TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Semra Akça Acar, TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcıları  Neşe Ataş ve Burcu Müzeyyen Evran, TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri Ömür Duruerk, Fikret Çınar, Sündüz Apalı, Velda Köseoğlu, Yıldız Söylemez, Server Çelik, Dilek Kömürcüoğlu,  Şenay Arslan, Betül Lerzan Tan, Ayla Ermiş, Fatma Demirbakan Kurt, Ayşen Avcık, TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Doğal Üyeleri Necdet Özer ve Ali Rıza Tekin

 

TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı  Civan Sözkesen, TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı     Faruk Oğuz, TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı     Veli Tefenlili, TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri    İsmail Yakı, TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi   Ahmet Gözüaçık, Halil Alptuğ Önal, Musa Çelikkol, Mustafa Can Pekdemir, Oğuz Atakan Erdoğan, Soner Kaya, Erkan Bıyıklı, Uğur Kıvılcım, Yusuf Uyum Volkan Gezen, Metin Kocabatmaz, TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Doğal Üyeleri Necdet Özer ve Ali Rıza Tekin

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.