Tin, Serinhisar, Güney, Buldan, Sarayköy ve Babadağ'da

Tin, Serinhisar, Güney, Buldan, Sarayköy ve Babadağ'da

AK Partili Tin’den darbecilerin alçak uçuşuna çarpıcı benzetme:

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Serinhisar, Güney, Buldan, Sarayköy ve Babadağ ilçe meydanlarında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla biraraya geldi. Darbe girişiminde bulunan hainlerin, Türk milletinin vergileriyle alınan uçakları alçaktan uçurarak korku salmaya çalıştığını belirten Şahin Tin; “Uyguladıkları yöntem bile alçak karakterleriyle örtüşüyor. Kendi insanına gözünü kırpmadan kıyabilenlere daha ne denilebilir ki?” dedi.

Denizli’de Delikliçınar Meydanı’nın yanı sıra ilçelerde de demokrasi nöbetleri devam ediyor. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Serinhisar, Güney, Buldan, Sarayköy ve Babadağ ilçe meydanlarında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla buluştu. Ziyaretlerinde vatandaşlara hitap eden Milletvekili Şahin Tin, “Türkiye’yi işgal ederek yok etme girişiminde bulunan terör örgütü mensubu hainler ve destekçileri milletimizin mücadelesiyle püskürtülmüştür” dedi.

ALÇAKLIK BUNLARIN YÖNTEMİ OLMUŞ

Türk Milletinin 15 Temmuz’da Fetullahçı terör örgütünün darbe girişimini engelleyerek tarihi bir destan yazdığını vurgulayan Şahin Tin, “Ülkenin üstünde alçak uçuşlar yaparak milletimize korku salmak istemişlerdir. Türk milletini vergisiyle bedelini ödediği uçaklarla, tanklarla korkutup sindirmek, iradesini zapturapt altına almak istemek kadar alçakça bir davranış yoktur. Uyguladıkları yöntem bile alçak karakterleriyle örtüşüyor. Ancak devleti ele geçirmek isteyen vatan hainlerine milletimiz tokat niteliğinde sert bir cevap vermiştir. Milletimiz ilk andan itibaren teyakkuza geçerek ülkemize canı pahasına sahip çıkmıştır. O gece milletimizi nöbete çağıran ve birçok suikast girişimlerinden kurtularak hayatta kalmayı başaran Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan milletimizle birlikte darbeci zihniyetin oyunlarını yerle bir ederek ülkemizin bağımsızlık hikâyesine yeni bir ışık yaktı. O gece vatan hainleri milletimize çok büyük acılar yaşattı” dedi.

ACIMASIZCA CANLARA KIYDILAR

Milletvekili Şahin Tin, vatan savunması için sokaklara inen nice silahsız ve savunmasız vatandaşın hainler tarafından acımasızca katledildiğini, kendi vatandaşının üzerine helikopterden, tanklardan mermi yağdıran, Milli Egemenliğin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bombalayanların tarih boyunca hain olarak anılacağını söyledi.

Şahin Tin, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Al bayrağıyla vatan mücadelesi vermek için sokaklara, yollara ve meydanlara düşen halkımızı asker postuna bürünmüş vatan hainleri kurşunlarla ve bombalarla vurdular. Milletimizin iradesini yok sayarak sokaklarda halka silah doğrultan, meclisi

bombalayan, kendi devlet kurumlarına bomba atan ve halkını helikopterden açılan ateşlerle vuran bir zihniyet gerekli olan en ağır cezayı hak etmiş demektir. Milletimiz özgürlüğünü ve bağımsızlığını yolda bulmadı. Nice mücadeleler sonucu kazandı. Bu işgal projelerine artık milletimiz noktasını koymuştur. Milletimiz asla bu işgal projelerine geçit vermeyeceğini sokaklarda, meydanlarda, Çardak’ta, Denizli’de, Ankara’da, İstanbul’da ve Türkiye’nin dört bir yanında tanka, tüfeğe karşı dimdik durarak göstermiştir. Bu yürekli tavrı ancak Türk milleti ortaya koyabilirdi ve bu asil millet o cesaret örneğini meydanlarda cesurca sergiledi. Milletimiz demokrasi destanı yazdı. Demokrasi kahramanı olan vatan sevdalısı yürekli polisimize, askerimize ve milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu kutlu mücadelede hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.