Tin, Müjdeyi Acıpayam'da Verdi

Tin, Müjdeyi Acıpayam'da Verdi

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Acıpayam İlçe binasında teşkilat mensuplarıyla biraraya geldi.

A+A-

2015 yılı çiğ süt destekleme ödemesinin cumartesi günü üreticilerin hesaplarına aktarılacağı müjdesini veren Şahin Tin; “2015 yılı Kasım ve Aralık aylarını kapsayan döneme ait 16 Bin 198 üreticinin hesabına bugün itibariyle 5 Milyon 589 Bin 695 liralık destekleme ödemesi aktarıldı” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Acıpayam ilçesinde teşkilat mensuplarıyla biraraya geldi. İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Başkanı İdris Oktay, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İl Başkan yardımcıları, ilçe koordinatörü, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolu ve Gençlik Kolu başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları katıldı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şahin Tin, 2015 yılı Kasım ve Aralık ayı dönemlerine ait çiğ süt destekleme ödemesinin son kalan kısmının da üreticilerin hesaplarına aktarıldığı müjdesini verdi.

 

Şahin Tin; “ Acıpayam ilçemize her zaman hizmet etmek için gayret ediyoruz. Biz bu memleketin evladıyız. Acıpayam’a hizmet etmek, Denizli’nin dört bir köşesine yatırımları ulaştırmak bizim öncelikli görevimiz. Milletvekili olarak halkımızın bize yüklediği sorumluluğu en iyi şekilde taşımanın gayretindeyiz. Bilindiği gibi ilimiz ve Acıpayam ilçemiz tarım ve hayvancılıkla yoğunlukla ilgilenmekte ve geçimini ağırlıklı olarak bu sektörden temin etmektedir. Burada süt üreticilerimize bir müjde vermek istiyorum.  2015 yılı Kasım ve Aralık aylarını kapsayan döneme ait çiğ süt destekleme ödemeleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız tarafından üreticilerimizin hesaplarına girişimlerimiz sonucu aktarılmaya başlandı. Buna göre Denizli ilimize 2015 yılı son dönemine ait 16 Bin 198 süt üreticimize ürettikleri 63.398.695,42 litre çiğ süt için 5 Milyon 589 Bin 695 lira destekleme ödemesi yapılmaktadır. Üreticilerimiz Cumartesi günü itibariyle Ziraat Bankasındaki hesaplarına aktarılan ödemeleri alabilecekler. Bu ödemeyle birlikte Denizli ilimizde sadece çiğ süt desteklemesi için 2015 yılında toplamda 28 Milyon 398 Bin 614 lira ödeme yapılmış olacaktır. Süt üreticilerimizin son dönemlerde yaşadığı sıkıntıya bu ödemenin kısmen destek olacağını düşünüyor, üreticilerimize bu desteklemenin önemli ölçüde katkı vereceğini değerlendiriyorum. İlimiz üreticilerini güçlü kılmak adına Aile ve Sosyal Politikalar Başkanımız Sema Ramazanoğlu, önceki dönemler Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve Milletvekilimiz Cahit Özkan ile birlikte üzerimize düşeni fazlasıyla hep birlikte yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

AK Parti ilçe teşkilat binasında yapılan toplantının ardından Acıpayam meydanındaki esnafları ziyaret ederek, hayırlı iş ve bereketli kazançlar dileğinde bulunan Milletvekili Şahin Tin, meydandaki parkta bulunan vatandaşlarla da selamlaşarak onlarla sohbet etti. Ayrıca vatandaşların kendisine yönettiği gündeme ilişkin soruları da yanıtladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.