Teşkilatlarına Talimat Verdi...

Teşkilatlarına Talimat Verdi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den teşkilatlara muhalif ültimatomu… Bahçeli, “o aslında iyi bir arkadaştı ama diğerlerine kandı, artık akıllandı” gibi gerekçelerle kimsenin affedilmeyeceğini, o kişilere kapıların kesin olarak kapandığını dile getirerek,

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Teşkilatı TBMM’nin yeni yasama yılının ilk grup toplantısı için dün 260 kişilik bir grup ile Ankara’da MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. İl BaşkanıMehmet Bülent Karataş ve yönetimi olmak üzere 39 İlçe Başkanı ve yöneticileri oldukça hareketli bir gün geçirdi. Grup toplantısına katılmak üzere sabahın erken saatlerinde Ankara’ya ulaşan MHP İstanbul Teşkilatı önce Bahçeli’nin grup konuşmasını dinledi ve ardından vekillerle bir araya geldiler. Öğlen yemeğini MHP Genel Merkezi’nde yiyen İstanbul Teşkilatı saat 14:00’da Bahçeli ile toplantıya katıldı.

 

‘BİZ OLMASAYDIK DARBE BAŞARILI OLURDU’

 

Toplantı esnasında oldukça neşeli ve enerjik olduğu gözlenen MHP Lideri Bahçeli İstanbul teşkilatıyla yaklaşık 45 dakika süren bir toplantı yaptı. Konuşmasının uzun bir bölümünü 15 Temmuz darbe kalkışması ve o gece MHP Genel Merkezi’nde yaşananlara ayıran Bahçeli,  tüm detaylarıyla teşkilat mensuplarına gece yapılan görüşmelerden verilen mesajlara kadar paylaşarak “Eğer o gece, bizler burada bulunmasaydık, MHP binasının ışıkları yanmasaydı, Tv’ler alt yazı olarak mesajlarımızı geçmeseydi bugün çok başka bir Türkiye olurdu ve darbe kalkışması başarıya ulaşırdı” şeklinde konuştu.

 

“YAPMAZSANIZ BOLU GEREDE CİVARINDA AYRILABİLİRSİNİZ”

 

Devlet Bahçeli MHP’nin içinden geçtiği muhalif süreci de değerlendirerek, bu süreçte kimlerin kimlerle gizli görüşmeler yaptığı, nelere tevessül ettiği, ne eğilimler gösterdiğinin gerek Genel Merkez tarafından gerekse teşkilat yöneticileri tarafından artık net biçimde bilindiğini belirtti ve muhaliflerin hiç bir şekilde yönetimlere alınmamasını ve teşkilatlara sokulmamasını istedi.

 

“Bu konuda sizlere ağır bir görev düşüyor” diyen MHP Lideri, "o aslında iyi bir arkadaştı ama diğerlerine kandı, artık akıllandı" gibi gerekçelerle kimsenin affedilmeyeceğini, o kişilere kapıların kapandığını kesin bir dille ifade etti.

 

Bahçeli, İstanbul teşkilatına yönelik olarak; “Bu akşam döneceksiniz artık hepiniz yolda olacaksınız. Eğer içinizde ‘ben bunu yapamam’ diyen birileri varsa hiç zahmet edip İstanbul’a kadar gitmesin. Bolu-Gerede civarında bir yerlerde teşkilattan ayrılsın” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.