Önce Kalemimiz Sonra Dünyamız Çiçek Açsın

Önce Kalemimiz Sonra Dünyamız Çiçek Açsın

A+A-

ÖNCE KALEMİMİZ SONRA DÜNYAMIZ ÇİÇEK AÇSIN

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, İsmail Özcan ilkokulunda yapılan dağıtım töreninde öğrencilere, tohumlu kalemin kullanışı hakkında bilgi verdi.

Çocuk ve gençlerin çevre ve doğa bilinci ile yetişmeleri, yeşili ve ağacı severek büyümeleri için hem eğitici hem de sorumluluk kazanmaları amacıyla proje başlattıklarını belirten Güven, " Önce Kalemimiz Sonra Dünyamız Çiçek Açsın projesi kapsamında ilçemizdeki okullarda öğrenim gören öğrencilerimize tohumlu kalemler hediye ettik. Bugün için küçük ama geleceğimiz için büyük bir adım olduğuna inandığımız doğayı ve yeşili korumaya yönelik bu projemizde çocuklarımızın bakımını kolaylıkla yapabileceği tohumlarını tercih ettik" dedi.

Öğrencilerin kalemleri kullandıktan arka kısmında bulunan fidanları toprağa dikeceklerini belirten başkan Güven “dikilen fidanların 5 Haziran Çevre gününde yetişeceğini tahmin ediyoruz. 5 Hazirana kadar en güzel fidanı yetiştiren öğrencimize belediye olarak güzel hediyelerimiz olacak” dedi.

Konuşmanın arından öğrencilere 5000 tohumlu kalem dağıtıldı.

İlçede eğitim gören ilkokul ve anaokulu öğrencilerine yönelik olarak başlatılan projede “yeşeren, çiçek açan kalem” dağıtılarak “Önce Kalemimiz Sonra Dünyamız Çiçek Açsın” sloganıyla çevre konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.