Temizlik İşçisi Kadın 5. Kattan Ölüme Atladı

Temizlik İşçisi Kadın 5. Kattan Ölüme Atladı

İzmir’de temizlik işçisi bir kadın, çalıştığı hastanenin 5 katından atlayarak intihar etti. Edinilen bilgiye göre olay, saat 15.00 sıralarında, Tepecik Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi

A+A-

Hastanede temizlik görevlisi olan 2 çocuk annesi Bahtınur Yaman (42), 15.00-23.00 vardiyası için hastaneye geldi. Yaman, 5. katta çıkarak temizlikçilerin bulunduğu odada kıyafetlerini değiştirip daha sonra camdan aşağı atladı. 

 

Sesler üzerine bahçeye bakan çalışma arkadaşları, Bahtınur Yaman'ı kanlar içerisinde görünce şoke olurken durumun bildirilmesi ile hemen acil servi ekipleri çağrıldı. İlk müdahalesi düştüğü yerde yapılan ağır yaralı Yaman, tedavi altına alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Bahtınur Yaman hayatını kaybetti. 

 

İNTİHARDAN ÖNCE ARKADAŞLARINI ARADI 

Ölüm haberini alan Yaman'ın yakınları hiçbir sorunu olmadığı, eşi ve çocuklarıyla arasının iyi olduğu açıkladı. Temizlikçi kadının ölüm haberini alan çalışma arkadaşları gözyaşlarını tutamazken, Yaman'ın 5 ay önce tiroit kanseri tedavi gördüğü ve ameliyat olduğu ancak kanseri atlattığı öğrenildi. 

 

Öte yandan Bahtınur Yaman'ın intihar etmeden önce bir arkadaşına, “Penceren atlayacağım, kızıma anlatın. Ben sadece sevdim. Bunları hak etmedim” şeklinde mesaj attığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ettiği bildirildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.