Tek Hedefimiz Bu Kutlu Davayı Hedefine Ulaştırmaktır

Tek Hedefimiz Bu Kutlu Davayı Hedefine Ulaştırmaktır

Milliyetçi Hareket Partisi ‘nin (MHP) geçtiğimiz Pazar günü yapılan 11. Olağan kongresinde il başkanlığına seçilen Yasin Öztürk, bundan sonraki süreçte tek hedeflerinin Ülkücü hareketi hak ettiği yere taşımak olduğunu söyledi.

A+A-

MHP’li Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Pazar günü yapılan kongrede kendisine destek olan ya da olmayan tüm partililere teşekkür etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Öztürk açıklamasında, “Bilindiği üzere 8 Şubat 2015 tarihinde düğünümüzdür sloganıyla gerçekleştirdiğimiz il kongremizi çok değerli delegelerin teşrifleri ile kazanmış bulunmaktayım. Bu güzel toyumuzu hazırlayan ve organize eden başta Sayın Feridun Ünal’a ve emeği geçen herkese teşekkür ve şükranlarımı bir borç bilirim.Bana oy veren ve ya vermeyen ülküdaşlarımıza ve bu güzel Pazar gününü aileleriyle geçirmek yerine teşrifleriyle bizi onurlandıran mefkûre birliği yaptığımız tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı Allah razı olsun der teşekkürlerimi sunarım. Bu kutlu yarışta diğer üç aday arkadaşıma bu demokratik kongrede gösterdiği performanslarından dolayı teşekkür ederim.Bilindiği üzere ki 25. Dönem genel seçimlerine sayılı günlerimiz kalmıştır. Gün birlik beraberlik günüdür. Artık tek hedefimiz Milliyetçi Hareket Partisi’ni en iyi şekilde temsil etmek ve bu kutlu davayı hak ettiği yerlere taşımaktır. Bu amaçlara ulaşmak için ben, yönetim kurulu arkadaşlarım, ilçe başkan ve yöneticileri, diğer başkan adayları, bu davaya sayısız hizmet vermiş ülkücü abilerimiz, bozkurtlar ve Asenalarla yılmadan, bıkmadan, gece gündüz demeden, yağmur çamur bilmeden sürekli çalışacağımızı halkımızın bilmesini isterim. Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı olarak tüm vatandaşlarımızın oylarına talibiz.

İKTİDAR VE ANA MUHALEFETE

Yazılı açıklamasını İktidar partisi ve ana muhalefet partisi temsilcilerine Yavuz Sultan Selim Han tarafından Şah İsmail’e yazılan dörtlükle basın açıklamama sonlandıran Öztürk şöyle konuştu: “Yavuz Sultan Selim Han. Bilindiği üzere şark'a sefer yapan ilk Osmanlı padişahıdır. Şark'a özellikle Şah İsmail'in üzerine sefer yapmadan önce tebdil-i kıyafetle istihbarat amaçlı defaten Şah İsmail'in topraklarına gittiği tarihçiler tarafından söylenir. Trabzon sancaktarı olduğu dönemlerde abdal kılığında yine böyle bir geziye çıkar. Şah İsmail satranç oynamaya ve şiire meraklı biridir.. sarayında ünlü şairleri barındırır ve çok iyi satranç oynar.. bunu bilen Yavuz Sultan Selim Han.. şah İsmail’le satranç oynar ve onu yener.. bunu üzerine şah İsmail çok öfkelenir.. Yavuz bunu anlar ve onu yücelten şiirler okur. Gururu okşanan Şah İsmail Yavuz'a bir kese altın verir.. Yavuz Sultan Selim HAN o bir kese altını sarayın bahçesinde bir yere saklar. Şah İsmaillin huzurundan ayrılırken de bu şiiri okur. Yavuz sultan selim, Şah İsmail’le savaşmadan önce aralarında şiirlerle atışmalar yaparlar. Ama Şah İsmail sarayına kadar gelen ve satrançta kendisini yenen, kendisine methiyeler düzen o abdal dervişin kendisinin karşısında şimdi bir Serdar ve düşman olarak bulunduğunu ve bunu daha önce kendisine şiirle dile getirdiğini anlayamaz. Yavuz, Şah İsmail’i yenip sarayını ele geçirince o kese altını oradan çıkarıp sadaka olarak dağıtır.

Sanma şahım Herkesi sen Sadıkane Yâr olur.

Herkesi sen Dost mu sandın Belki ol Ağyar olur.

Sadıkane Belki ol Âlemde Serdar olur Yar olur

Ağyar olur Serdar olur Dildar olur.

Yavuz Sultan Selim Han

Ne mutlu Türk'üm diyene!”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.