Tavas’ta muhtarlarla istişare toplantısı

Tavas’ta muhtarlarla istişare toplantısı

Tavas Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un Başkanlığında mahalle muhtarlarının sorunları, istek ve önerilerinin ele alındığı düzenli olarak yapılan istişare toplantısı Tavas Bağlar Mesireliğinde yapıldı.

A+A-

Tavas Kaymakamı Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Ziraat Odası Başkanı Orhan Akyol, Denizli Büyükşehir Belediyesi Deski ve İtfaiye Tavas Sorumluları, Birim müdürleri ve muhtarların katılımıyla gerçekleşen toplantıda mahallerin sorunları tartışıldı. Muhtarların istek ve talepleri dinlendi.

 

Vatandaşa hizmetin öncelikli görevleri olduğunun altını çizen Başkan Akyol, “Her mahallenin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümünü de muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla işbirliği yaparak çözeceğiz. Periyodik olarak yapılan toplantıların verimli geçtiğine inanıyorum. Hep birlikte senkronize bir çalışmayla 50 mahallemizdeki sorunları ve güzellikleri paylaşarak daha güzel bir Tavas, daha sosyal bir Tavas için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol ise düzenli olarak yapılan istişare toplantılarının verimli geçtiğini vurgu yaparak, “Hep beraber sorunların çözümünde ortaklaşa fikir alış verişleriyle hareket edip çözüm yollarını bulacağız. Bu anlamda toplantıya katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.