Tavas Sanatçılarla Coştu

Tavas Sanatçılarla Coştu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Tavas Belediyesi tarafından gerçekleştirilen konserde binlerce genç, sevilen Şarkıcı LARA ve Murat Başaran’ın şarkılarıyla gönüllerince eğlendi.

A+A-

Tavas İlçe Stadyumundaki etkinliğe katılan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, gençleri, sevilen şarkıcılar Lara ve Murat Başaran ile buluşturdukları için mutlu olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, gençlere hitaben yaptığı konuşmasında, "Sevgili gençler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyor ve bu güzel programa katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Gençler, yeni Türkiye yolunda geleceğin mimarları sizlersiniz. Sizlerle birlikte yaşamaktan, sizlere hizmet etmekten, bu şehrin, ülkemizin, Yeni Türkiye'nin geleceğini inşa ederken, sizlerle birlikte aynı yolda yürümekten dolayı son derece büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize gösterdiği yolda, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarak, ülkemizi dünyanın önde gelen ülkeleri arasına sokmaya var mıyız? Bir kısmınız burada öğrencisiniz, bir kısmınız diğer illerden geldiniz. İşte bu anlamda Tavas'ı, Türkiye'nin en önde gelen ilçeleri arasına koymaya var mıyız? Değerli kardeşlerim, biz bunun için en başta "Hep birlikte daha iyiye daha güzele" sloganı ile yola çıktık ve bu uğurda çalışıyoruz. Bu akşam buraya teşrif ederek, mutluluğumuza ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bununla birlikte bu güzel etkinlik ile bizlere güzel vakit geçirten Lara ve Murat Başaran kardeşim ve ekibine de çok teşekkür ediyorum" dedi.

TAVAS BELEDİYESİ'NDEN SANATÇILARA SÜRPRİZ HEDİYE

Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, konuşmasının ardından ayrı ayrı sahne alan sanatçılar Lara ve Murat Başaran’a çiçek ve Efeler diyarı Tavas'ı simgeleyen efe kostümü hediye etti. Lara ve Murat Başaran, gençlerin yoğun ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirterek, hediye için Başkan Akyol'a ayrı ayrı teşekkür ettiler. Sanatçılar, Fahri Tavas'lı olmaktan gurur duyacaklarını söylediler. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konser, sanatçıların sevilen şarkılarını hayranları için seslendirmesiyle son buldu.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.