Tavas’ı şiirlerle anlattı

Tavas’ı şiirlerle anlattı

Tavas’ın kültürel değerlerinin tanıtımına kendini adamış ve yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren şair, yazar ve öğretmen Muhammet Kahraman’ın kaleme aldığı “Şiirlerin Diliyle Tavas” isimli şiir kitabı çıktı.

A+A-

Tavas Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan kültür yayınları şiir sevenlerin beğenisine sunuldu. Kitabın tanıtımında konuşan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, kitabı okuyanların Tavas’ı şiir şiir okuyacaklarını söyledi.

Başkan Akyol, “ Kültür ve sanatı çağdaşlığın çok önemli iki bileşeni olarak görüyoruz. Toplumların gelişmesi ilerleyebilmesi, toplum içerisindeki hoşgörünün sevginin gelişebilmesi bu alana verilen önemle olur. Bu sevgi, bu inanç ve şiire bu kadar çok insan gönül vermişken Tavas’ta şiirin soluğu hiç tükenmeyecek. Bu çalışmayı hazırlayan Muhammet Kahraman'a teşekkür ediyorum" dedi.

Muhammet Kahraman da kitabın Tavas Belediyesi Kültür yayınları dizisi içinde yayınlanmasında ve şiir severlerle buluşturulmasında katkı ve destek sağlayan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol 'a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.