Subaşıoğlu'ndan sevinç gözyaşı döktüren hediye

Subaşıoğlu'ndan sevinç gözyaşı döktüren hediye

Merkezefendi Belediyesi’nden sevinç gözyaşı döktüren hediye

A+A-

Denizli Merkezefendi Belediyesi düzenlediği törenle evinde bakım hizmeti gören yatağa bağımlı hastalar için 100 adet motorlu hasta yatağını hasta yakınlarına teslim etmek üzere Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne verdi. Törene katılan hasta yakınlarından Mustafa Sezer’in gözyaşları duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Merkezefendi Belediyesi 140 bin liraya mal ettiği 100 hasta yatağının dağıtımı için Kazım Kaynak Anadolu Lisesi spor salonunda tören düzenlendi. Törene, Vali Vekili Ali Cergibozan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, Halk Sağlığı Müdürü Veli Kılınçarslan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk ve hasta yakınları katıldı.

Törenin açılışında konuşan Halk Sağlığı Müdürü Veli Kılınçarslan, “Başkanımız bize yatalak hastaların yatağa ihtiyacı olup olmaadığını sorduğunda 50’ye yakın ihtiyacın olduğunu söylemiştik. Kendisi bize tam 100 yatak alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını istedi. Kendisine bu katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu yataklar en kısa zaman içinde sahiplerine ulaştırılacak”dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, teknik projelerin yanı sıra sosyal projelere büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, "Merkezefendi Belediyesi olarak toplum sağlığına büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda projeler üretiyoruz.  Bu kapsamda evlerinde bakım hizmeti alan yatalak hastalarımızı da unutmadık. İlçemizdeki yatalak hastalarımız bu modern hasta yataklarında daha rahat ve konforlu sağlık hizmeti alacak. Belediye olarak sağlığa olan hizmetlerimiz devam edecek" diye konuştu.

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ise, “Belediyenin bu hizmeti evinde bakım hizmeti gören hastalar için çok önemlidir" dedi.

Son olarak söz alan Vali Vekili Ali Cergibozan da Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ederek, yatakların hastalara hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Sevinç göz yaşlarına boğuldu

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin yanına gelen Mustafa Sezer isimli vatandaş göz yaşlarını tutamayarak ağladı. Sezer, 6 aydır eşi Havva Sezer’in kemik kanseri nedeniyle yatalak durumda olduğunu belirterek, kendisine verilecek olan yatağın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.