Subaşıoğlu muhtarlarla buluştu

Subaşıoğlu muhtarlarla buluştu

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçedeki 50 mahallenin muhtarlarıyla bir araya geldi. Düzenlenen istişare toplantısında Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi için projelerini açıklarken muhtarlarda taleplerini ve önerilerini aktardı. Başkan S

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, muhtarlarla kahvaltıda buluşarak istişare toplantısı gerçekleştirdi. Merkezefendi ilçesindeki 50 mahalle muhtarı ile düzenlenen istişare toplantısında Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç, Ayhan Mazıoğluve Fatih Işık ile daire müdürleri de yer aldı. Toplantı öncesi muhtarlara, Merkezefendi ilçesinde yapılan hizmetlerin anlatıldığını tanıtım filmi izletildi. Sinevizyon gösteriminin ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu muhtarlara hitap etti. Başkan Subaşıoğlu, 50 mahalleye de eşit bir şekilde hizmet edildiğinin altını çizdi. Merkezefendi ilçesindeki 272 bin vatandaşın belediye başkanı olduğunu ifade eden Başkan Subaşıoğlu, “Bizler Merkezefendi Belediye Başkanı ve yönetimi olarak hiçbir zaman muhtarlarımızın siyasi görüşüne yaşam tarzına bakış açısına bakmadan o mahalleye temsil etme noktasında eşit olduk. Bundan sonrada böyle devam edecek. Çünkü ilçemizde yaşayan 272 bin vatandaşımızın tamamının belediye başkanıyım” dedi.

“HİZMET ETTİK. YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Subaşıoğlu açıklamasının devamında da Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğu tarihten itibaren kısa süre içinde büyük işlere imza attıklarını belirtti. Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak çok önemli hizmetlere imza attık. Tüm bunları yaparken siz muhtarlarımızdan destek aldık. Sizler mahallerimizde bizim gözümüz kulağımız oldunuz. Bizlere mahalleniz için taleplerinizi ilettiniz. Bizlerde o çerçevede değerlendirdik. Elimizden geldiğince hizmet ettik. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi. Etkinliğin devamında da Başkan Subaşıoğlu, muhtarlara yapısal ve sosyal projeleri anlattı. Toplantıda muhtarlar da taleplerini ve önerilerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.