Subaşıoğlu Cuma Buluşmalarını Sürdürüyor

Subaşıoğlu Cuma Buluşmalarını Sürdürüyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun, ‘Cuma Buluşmaları’ sürüyor.

A+A-

Bu Cuma Akçeşme Mahallesi Akçeşme Cami’sine giden Başkan Subaşıoğlu, buradaki vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla mahallenin sorunları hakkında konuşan Başkan Subaşıoğlu, eksiklerin en kısa zaman içerisinde tamamlanacağını söyledi

 

İlçe sınırları içinde her hafta Cuma günü farklı camide namaz kılan Merkezefendi Belediye Başkanı Muahmmet Subaşıoğlu, bu hafta Akçeşme Cami’ne gitti.

 

Burada tek tek vatandaşlarla tokalaşan Başkan Subaşıoğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi, tek tek not aldı ve sorunların en kısa zaman içinde çözüleceğini söyledi.

 

Başkan Subaşıoğlu, “Bizler Merkezefendililerle her fırsatta bir araya gelmeye, onların istek ve önerilerini yerinde dinlemeye gayret ediyoruz. Bu kapsamda bugün Akçeşme Cami’ne geldik. Onlarla bir araya gelerek sorunları dinledik. Gelmişken hasbihal yapalım diyerek esnafımızı gezdik. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Merkezefendi ilçesini sağlıklı, mutlu ve kardeşçe yaşayan insanların ilçesi yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz”dedi.

 

Başkan Subaşıoğlu vatandaşlarla sohbetinin ardından Mahalle Muhtarı Şaban Heybeli’yi de muhtarlık binasında ziyaret etti. Burada sorunları dinleyen Başkan Subaşıoğlu, en kısa zaman içinde çözümlerin bulunacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.