Subaşıoğlu cuma buluşmalarını sürdürüyor

Subaşıoğlu cuma buluşmalarını sürdürüyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Cuma buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Subaşıoğlu’nun bu haftaki adresi 3.Sanayi Sitesi oldu. Başkan Subaşıoğlu, 3. Sanayi Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek, onları

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, her Cuma ilçenin farklı bir mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen istek ve önerileri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. Bu haftaki Cuma Buluşmasını 3. Sanayi Sitesi’nde gerçekleştiren Başkan Subaşıoğlu, 3. Sanayi Cami’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla sohbet etti. Yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Subaşıoğlu’na, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Mazıoğlu da eşlik etti.

Merkezefendi Belediyesi olarak ilçe merkezindeki mahalleler arasında ayrım yapmadan hizmetlerini aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Başkan Subaşıoğlu, “Her Cuma bir mahallemizde Cuma Namazımızı kılarak halkımızla bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını dinleyerek, mahallelerimizin sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. En kısa süre içinde de sorunlara çözüm buluyoruz. Buluşmalarımız önümüzdeki dönemde de devam edecek. Daha iyi, daha yaşanabilir bir Merkezefendi’yi vatandaşımızla hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.