Su Sorunu Sona Erdi

Su Sorunu Sona Erdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Serinhisar İlçesinin Ayaz Mahallesi'nde başlattığı alt yapı çalışmasını tamamladı. Proje ile bölgedeki kuraklıktan dolayı Ayaz Mahallesinde yaşanan su sıkıntısına son verildi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü Serinhisar İlçesinin Ayaz Mahallesi'nde başlattığı alt yapı çalışmasını tamamladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, yaşanan kuraklık sonucu mevcut içme kaynakları kuruyan Ayaz Mahallesi'nin içme suyu sıkıntısını çözmek için bir süre önce çalışma başlattı. Çalışma kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ ekipleri, Ayaz Mahallesi'nde yeni bir içme suyu sondaj kuyusu açtı. Açılan sondaj kuyusundan 15 lt/sn su çıkarılırken, çalışmalar kapsamında bölgeye 3.500 metre içme suyu hattı ile 300 metre elektrik iletim hattı döşendi.

Başkan Zolan'a teşekkür

Projenin tamamlanması ile birlikte Ayaz'ın içme suyu sıkıntısı son buldu. Ayaz Mahallesi sakinleri yaşanan içe suyu sorunun son bulmasından dolayı yaşadıkları mutluluğu dile getirerek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve tüm ekibine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.