Su kesintisi olacak

Su kesintisi olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla, 29 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında muhtelif mahallelerde su kesintisi ya

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla aşağıda belirtilen tarih, yer ve saatlerde planlı su kesintisi yapılacaktır. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerektiği kaydedilirken, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek.

 

29 Şubat Pazartesi günü Merkezefendi İlçesi Çakmak Yeni Su Deposunda devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 09.00-18.00 saatleri arasında Hacıeyüplü, Selçukbey, Karahasanlı ve Yenişafak Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.

         

29 Şubat Pazartesi günü Merkezefendi İlçesi Kiremitçi Su Deposunda devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 10:00-20:00 saatleri arasında 15 Mayıs, Atalar, Altıntop, Hacıkaplanlar ,Sırakapılar, İstiklal, Fesleğen, Topraklık, Pelitlibağ, Aktepe, Muratdede, İlbade, Bakırlı, ve Saraylar Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.

 

29 Şubat Pazartesi günü Merkezefendi İlçesi Esnaf Sitesi Terfi İstasyonunda devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 10:00-20:00 saatleri arasında Yenişehir, Bahçelievler, Şirinköy, Bereketler, Hallaçlar, 1200 Evler ve Adalet Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.

 

01 Mart Salı günü Pamukkale İlçesi Taşocağı Su Deposunda devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 10:00-20:00 saatleri arasında Mehmetçik, Kuşpınar, Karaman ve Merkezefendi Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.