Sorunların Çözümü İçin Talimat Verdi

Sorunların Çözümü İçin Talimat Verdi

Halk Toplantıları’nın ikincisi Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile yapıldı.

A+A-

 Ahmet Altıparmak’a iletti, Vali Altıparmak da sorunların çözümü için ilgili Daire Müdürlerine talimat verdi.

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen Halk Toplantısına; Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın yanı sıra, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcıları, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Daire Müdürleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Toplantıda; vatandaşlarımız sorun, talep ve şikâyetlerini Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a aktardı. Vali Altıparmak vatandaşların tüm sorularını cevaplayarak, çözüm bulunması için ilgili Daire Müdürlerine talimat vererek konuyla ilgilenilmesini istedi. Tarım ile ilgili gelen bazı sorularda çiftçilere seslenen Vali Altıparmak, bu alanda verilen destek ve teşviklerden yararlanmaları tavsiyesinde bulunarak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Yılmaz Erkaya’ya destek ve teşvikleri en iyi şekilde tanıtılması için talimat verdi.

Söz alan muhtar ve vatandaşlar, gerek bireysel gerekse mahallelerinde bulunan birçok sorun, talep ve şikâyetini aktardı. Eğitim, iş, tarım ve sağlık konuları başta olmak üzere Belediye ve DESKİ ile ilgili konuları içeren sorunlar vatandaşlarımız tarafından toplantıda dile getirildi. Vatandaşlarımız ayrıca toplantının ardından istek ve şikâyetlerini Valilik binasında hazırlanan platformda ilgili Daire Müdürlerine iletme fırsatı da buldu.

Toplantının sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli’nin işsizliğin en az yaşandığı bir kent olduğunu söyleyerek; “Denizli’de çalışmak isteyene mutlaka iş var. İş arayan vatandaşlarımızın biraz vasıf kazanmaları lazım, biraz becerilerinin olması lazım. Bir de iş beğenmemezlik yapmamaları lazım. İş arayan bazı vatandaşlarımız bazen işçi talep eden yerlerle buluşamayabiliyorlar. Biz burada gayet iyi niyetle bu talepleri bir araya getiriyoruz. Personel talep eden yerlerle buluşturmaya çalışacağız. İş bulunduğu halde tekrar tekrar aynı taleple gelirse yapacak bir şey yok. Arkadaşlarımız iyi niyet ile gayret ediyorlar. Genel olarak çok farklı konularda talepler alıyoruz. Şuan ki almış olduğumuz sorunlar Kurumlarımızca ve personelimiz tarafından tek tek listeleniyor. Kurumlarımız bu sorunlar üzerinde çalışıyorlar, bizler de takibini yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.