Sorumlular Çare Bulun...Perişanız!

Sorumlular Çare Bulun...Perişanız!

Denizli'nin ilçelerinin tamamına yakını sağlıkta tel tel dökülmeye devam ediyor.Çal,Bekilli,Baklan ve yöre halkına hizmet veren ve tek uzman doktoru olan Demet Kırmızı'nın da da görevinden istifa etmesi vatandaşları isyan ettirdi...

A+A-

ÇAL / DENİZLİ / AKİSHABER

BÖLGE HALKININ GELDİĞİ GÜNDEN BERİ YAPTIĞI ÇALIŞMALAR İLE HASTALARIN GÖNLÜNE GİREN, UZM. DR DEMET KIRMIZI’NIN İSTİFA KARARI ÜÇ İLÇEDE ÜZÜNTÜ YARATTI. Uz. Dr. Demet Kırmızı insani yönü ve hekimliği ile hastaların GÖZBEBEĞİ idi.


Yöre halkından Akishaber'e şikayet ve çare bulunsun telefonları durmuyor...


Bölgenin tek Kadın Doğum Uzmanının da istifa ettiği haberi, Denizli’nin merkeze uzak ilçelerinden Çal’da ki hastaları çok üzdü. Uzm. Dr. Demet Kırmızı Çal ilçesine gelir gelmez, ilçedeki hastaları sahiplenmiş, gayretli çalışmaları ile vatandaşın gönlünde önemli bir yer edinmişti. Uzm. Dr. Kırmızı’nın İlçeden ayrılacağı haberi şaşkınlık yarattı. Vatandaş bu kadar gayretli çalışan, hastaların gönlüne giren ,sevilen ve ilçenin tek kadın doğum uzmanının ayrılacağı haberini alınca bu duruma inanmak istemedi, anlamda veremedi.

Uzm. Dr. Demet Kırmızı ilçemizden ve  hastalarımızdan memnundu bunu biliyorduk.  Daha öncede ilçelerine gelen uzman doktorların bir şekilde istifa edip gittiğini ve ilçenin bu uzman doktorlardan mahrum kaldığını söyleyen vatandaş bu istifalar neden oluyor ve altında yatan nedenler nelerdirdiyerek soruyorlar?  Bu kaçıncı uzman doktor gidişi ?!! Doktorumuzun İlçeden ayrılması bizleri üzer , kalması için bu doktordan memnuniyetimizi bildiren  gerekirse imza toplarız.

Çal, Bekilli ilçeleri, merkeze yaklaşık 90 km, bu kış ayında vatandaşlar bu yola nasıl gelip gidecek, yetkililer bu istifalar karşısında neden suskun, bu kaçıncı istifa?? Diyerek konudan sıkıntılarını dile getiriyorlar. Bu uzman doktorların istifa edip, bazı özel hastanelerde göreve başladığı konuşuluyor.

Çal ilçesinde görev yapmakta iken, Bekilli, Baklan ilçelerindeki hastalarada hizmet veren bölgenin tek Kadın Doğum Uzmanı, Dr Demet Kırmızı halen suskunluğunu koruyor ve görevden neden ayrıldığı  konusunda henüz kamuoyuna bir açıklama yapmadı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.