Sokak Hayvanımı Resimliyorum

Sokak Hayvanımı Resimliyorum

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinlikleri kapsamında “Sokak Hayvanımı Resimliyorum" adlı resim sergisi düzenledi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri işbirliğiyle resim sergisi düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği’nde düzenlenen “Sokak Hayvanımı Resimliyorum” adlı sergide öğrencilerin eserleri beğeniye sunuldu. Etkinlikte, sergiye katılan öğrencilere hediyeler verilirken, en güzel resimlerin sahipleri bisiklet ile ödüllendirildi. Serginin ardından kliniği gezen öğrencilere burada yapılan uygulamalar anlatıldı.

"Görevimiz onlara sahip çıkmak"

Öğrencilere hayvan sevgisi aşılamak ve sokak hayvanlarına dikkat çekmek amacıya yapılan etkinlikte konuşan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, “Bugün Dünya Sokak Hayvanları Günü ancak biz sadece bu özel günde değil her gün sokak hayvanları ile yakından ilgilenip, bakımlarını yapıyoruz” dedi. Sokak hayvanlarının, aşırı sıcak ve soğuklara, açlığa ve susuzluğa bağlı hastalıklara maruz kalabildiğini anlatan Kapukıran, “Bizim görevimiz onlara sahip çıkmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.