Siyah Turpun İspatlanmış Mucizesi!

Siyah Turpun İspatlanmış Mucizesi!

Siyah turpla balı karıştırın! Kanıtlanmış mucize!

A+A-

KARA TURP: İçerisinde yüksek oranda iyot vardır,bu iyot da.Öksürüğe iyi gelici kısmına yardımcı olur.Kansere karşı koruyucudur.Romatizma ve damar sertliğine birebir iyi gelir.Kara turpu çiğnemek dişlerinizi güçlendirir.


Siyah Turp ve Bal Bakın Ne İşe Yarıyor 

Kanı zehirlerden temizler.İdrar söktürür.Astımlıların solunumunu düzene sokar.Kan yapar.


Siyah Turp ve Bal Bakın Ne İşe Yarıyor

Safra kesesinde taş olanlar varsa kullanılmamalıdırlar. Mutfak robotuyla ezilen turp suyu, acı tadını kaybetmesi için bir müddet buzdolabında bekletilir ve daha sonra biraz balla karıştırılarak içilir. Her seferinde taze olarak kullanılmalıdır. Tuz ekilmemelidir.


Siyah Turp ve Bal Bakın Ne İşe Yarıyor

Kullanım miktarı: Günde ortalama kullanma miktarı taze turpun 50–100 ml sıkılmış suyudur. 4–6 hafta süre kullandıktan sonra bir hafta ara verilir. Daha uzun süre kullanılırsa mideyi tahriş edebilir. Çok yenildiğinde bulantıya neden olur. Az yenildiğinde ise tembel organları harekete geçirir. Eczanelerde satılan öksürük ilaçlarının çoğunda turp vardır.


Siyah Turp ve Bal Bakın Ne İşe Yarıyor 

Öksürük için bildiğim en etkili doğal tertiplerden biri zencefil ve bal, diğeri ise siyah turp ve baldır. Turp ve balı eminim çoğunuz biliyorsunuz fakat, bir kez daha hatırlatmak istedim. Son olarak öksürüğün başlangıcında oğluma hazırladım ve Allah'ın izniyle çabucak şifa buldu.


Siyah Turp ve Bal Bakın Ne İşe Yarıyor

 

Hazırlanması çok kolay: Siyah turpu iyice yıkayıp baş kısmını kapak gibi kesin. Alt kısmından da derin olmamak ve delmemek kaydıyla biraz kesin. İçini sebze oyacağıyla oyun. Turpun duvarlarını çok inceltmeyin. Turpu bir bardağın içine oturtun. İçine kaliteli bir balla doldurun. 


Turpun üst kısımdan kestiğiniz parçasını kapak gibi kapatın. En az 1 gece dışarıda bekletin. Bekledikçe, turp kendi öz suyuyla beraber bardağa akmaya başlayacaktır. Bardakta biriken sudan günde 2-3 kaşık içmeniz yeterli olacaktır. Şafi olan Rabbimiz, tüm hastalara acil şifa versin!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.