Şimdi de iPhone'lar Patlıyor!

Şimdi de iPhone'lar Patlıyor!

Apple Çin’de patlayan iPhone krizi yaşamaya başladı.  iPhone 6 akıllı telefon modelinin kendiliğinden parladığını iddia eden sekiz kullanıcı rapor verdi. Bu, Çin tüketici gruplarının son birkaç haftadır yayınladığı üçüncü pil şikayeti oldu.

A+A-

Analiz sonrasında, Apple yangınların harici fiziksel hasarlara maruz kalmanın neden olduğunu ve imalat hatası olmadığını iddia etti. Ayrıca şirket, müşterileri Apple mağazalarında ve şirketin desteği ile sorunlarına çözüm bulmaya teşvik etti.

Çinli kullanıcılar özellikle iPhone 6 ve iPhone 6S modellerinin bataryalarının şarjının yarısı kalmasına rağmen aniden kapanmasından dolayı şikayet etmeye başladı.

Apple konuyu araştırdı ve Eylül - Ekim ayında üretilen sınırlı sayıda iPhone 6s biriminin üretim hatasından dolayı bu soruların yaşandığını keşfetti.

Bu hatalı pillere sahip birimleri dünya çapında değiştirmeye başladı. Apple ayrıca, iOS'i pil yönetimi algoritmalarını iyileştirmek için kullanılacak, pil sorunları hakkında bilgi toplayan bir tanılama aracı ile güncelleyeceğini söyledi.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.