SGK'nın Akıllı Binası 1 Yıl Geçmeden Akmaya Başladı

SGK'nın Akıllı Binası 1 Yıl Geçmeden Akmaya Başladı

Açılışı henüz 1 yıl gibi bir zaman olan Sosyal Güvenlik Kurumu Denizli İl Müdürlüğü binası her yağmurda akıyor. Geçtiğimiz yıl kış şartlarında yaşanan sorun bu seneki kış şartlarında da aynen devam ediyor.

A+A-

Denizlide bir yıl önce hizmete giren SGK'nın aklıllı binasımım tavanı akmaya başladı...

Kurumun birçok odasında ve arşivlerde, kovalarla tedbir alınmaya çalışılıyor. Bu binalarımızın sorunlarının bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Sorumlu sendikacılığın gereği, SGK binasındaki bu sorunu ilgili tüm kurumlarımıza ileteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu binaları korumak, aksaklık ve eksiklikleri iletmek bizim görevimiz.

 

İl müdürlüğü yetkilileri ile yaptığımız görüşmede kendilerinin de sorunu ilgili yerlere ilettiklerini belirttiler. Her kış yağmurda akan SGK binasında biran önce gerekli tedbirler alınmalıdır. Kurumun en üst katında tavan sıvaları dökülmeye başlamış, duvarlar kabarmaya yüz tutmuştur. Önümüzdeki kış şartlarında da böyle giderse zararın daha büyük olması kaçınılmazdır.

 

İlimizde geçtiğimiz yıllarda çok dar binada görev yapan Nüfus İl Müdürlüğü ve Denizli’de iki ayrı kurumda görev yapan SGK il Müdürlüğüne yeni bina şarttır ve çalışanlar sağlıklı bir hizmet veremiyorlar diye açıklamalarda bulunmuş kamuoyu ile paylaşmıştık. Bu haklı isteklerimiz ilgili kurumlarca yerine getirildi. Her iki kurumumuzda yeni binalarına kavuştu. Sorumlu sendikacılığın gereği olarak bu sorunlara duyarsız kalmadık.

 

Yine bu amaçla; SGK İl Müdürlüğü binasındaki akan çatının bir an önce ele alınarak, Kurumumuzu ve çalışanlarımızı en az zararla kurtarılması kaçınılmazdır. En üst kattan akan sular kurumun bodrum katına kadar inmektedir. Bir çok serviste su akıntısı sebebiyle kovalarla önlem alınmıştır.

 

En kısa sürede bu sorunun giderileceğine inancımız tamdır. Gerekli tedbir ve çalışmaların yetkililer tarafından başlatılacaktır. Türk Büro Sen olarak konuyu ilgili kurum başkanlığına iletmek için fotoğraflarla birlikte bu ilgili basın açıklamamızı Genel Merkezimize göndereceğiz.

 

İsmail MARAL

    Türk Büro-Sen Denizli Şubesi

Başkan Yardımcısı

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.