Servergazi Hastanesinde Yangın

Servergazi Hastanesinde Yangın

Denizli Servergazi Devlet Hastanesi’nde bu sabah Ameliyathane ve yoğun bakım ünitesinde oksijen tüpünün patlamasıyla yangın meydana geldi.Çıkan yangında 3 kişi yaralandı.

A+A-

Bugün saat 9.45 sularında meydana gelen yangın da ikinci katta bulunan ameliyathane kısmında bir hastaya bağlı seyyar solunum cihazındaki arıza nedeniyle küçük çaplı çıkan yangına hastane güvenliği ve görevliler olaya müdahale etti. Olay hemen itfaiyeye haber verildi. Kısa süre sonra söndürülen yangın rahat bir nefes aldırdı. Meydana gelen olayda biri doktor üç kişinin yaralandığı belirtildi. Yaralanmanın oksijen yanığından olduğu gelen bilgiler arasında. Yangında  yaralanan  doktorun Anestezi uzmanı Dr. Gökhan Peker'in ağır yaralandığı belirtildi.Hastane içinde dumandan etkilenmemesi için yoğun bakımda bulunan hastalar ambulansla başka hastanelere sevk edildi.

Yangının söndürülmesi üzerine hastanede durumun normale döndüğünü ve durumu hassas olan hastaların sevk işleminin acil servis çıkışından devam ettiği belirtildi.

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Servergazi Hastanemizde bir hastaya bağlı seyyar solunum cihazındaki arıza nedeniyle küçük çaplı bir yangın çıkmıştır. Bir doktorumuz hafif şekilde yaralanmıştır. Doktorlarımıza acil sifalar diliyorum Hepimize geçmiş oldsun" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.