Sema Ramazanoğlu'nun Çal Ziyareti

Sema Ramazanoğlu'nun Çal Ziyareti

Ak Parti Denizli Millet Vekili Sema Ramazanoğlu ziyaret ettiği Çal İlçesine müjdelerle geldi. İlk önce Çal Belediyesini ziyaret eden Ramazanoğlu Belediye Başkanı Fethi Akcan’a müjde verdi.

A+A-

Ramazanoğlu yapımı Çal Belediyesi tarafından tamamlanan Huzur evinin mefruşatının yapılıp personel ataması yapılması için gerekli çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanlarından Sema Ramazanoğlu, Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın ilçeye öğrenci yurdu ihtiyacının olduğunu belirtmesi üzerine “Çal’a yurt yapılması içinde gerekli girişimlerde bulundu. Gerek huzur evi gerek yurt sorununu birebir kendim takip ediyorum dedi.

Farklı siyasi partilerden olsak da her zaman kardeşim olarak gördüğüm Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın her talebini Çal halkının emri olarak kabul ediyorum diye konuştu.

Belediye Başkanı Fethi Akcan’da Huzur Evinin bu yıl içinde faaliyete geçecek olmasına ve öğrenci yurdu yapılması içinde Sema Ramazanoğlu’nun yapmış olduğu çalışmaları takdir ettiklerini belirterek “Abla” diye hitap ettiği sayın Bakanımız Sema Ramazanoğlu’na Çal’a yapmış olduğu katkılardan ötürü Çal Halkı adına teşekkür ediyorum. Çal’da huzur evi büyük ihtiyaçtı ayrıca Üniversite öğrencilerinin kalabileceği öğrenci yurduna da çok ihtiyaç var. Her sorunumuzu rahatlıkla ilettiğimiz Sema Ramazanoğlu’na ilçemize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Fethi Akcan, Sema Ramazanoğlu’na Çal Garası atkısı hediye etti. Ramazanoğlu daha sonra Çal Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kadınlar günü günü etkinliğine katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.