Şehit Kızının Feryadı

Şehit Kızının Feryadı

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör'ün 15 yaşındaki kızının babasıyla ilgili paylaşımı, okuyanları gözyaşlarına boğdu.

A+A-

El Bab'ta şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör'ün kızı Miraç Güngör, sosyal medya hesabından babasıyla ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.

Babasının kendisinin asker olmasını istediğini ve bazen "Teğmen Miraç" olarak seslendiğine işaret eden Göngör, babasının şehit olduğuna halen inanamadığını belirtti. Suriye'nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde terör örgütüne yönelik operasyonda önceki gün şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör'ün (40) üç kızından en büyüğü olan 15 yaşındaki Miraç Göngör, dün Çardak Havalimanı'nda şehidin karşılanması töreni sonrası sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Babasına hitaben yazdığı mesajda Güngör, babasıyla birlikte kurdukları hayalleri hatırladığını, onun acısına dayanamadığını ifade etti. Babasının kendisinin asker olmasını istediğini kaydeden Göngör, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Çok hayalimiz vardı, ne güzel hayallerimiz vardı. Hani hep derdin ya, 'bir asker ol da göğsümü gere gere benim kızım asker' diyeyim. Bir de arada 'Teğmen Miraç' diye seslenirdin, nasıl gaza gelirdim, anlatamam. Kim beni destekleyecek bu kadar. Sanki her şey bir kabustan ibaret. Senin o uçaktan inişin, askerlerin seni taşıması, göğsümde yazan Şehit Emin Güngör yazısı...."

Artık hayatında koşulsuz şartsız güvenebileceği bir erkek olmadığını kaydeden Güngör, artık "arkasında kapı gibi babasının olduğunu, kendisine bir şey olmaz." diyemeyeceğini belirtti. Mesajında "O kadar çok istiyorum ki son kez sarılmak, doya doya öpmek, o güzel yüzünü son kez görmek..." ifadesini kullanan şehit kızı, duygularını şu kelimelerle anlattı:

"Ben dün açmayacağını bildiğim telefonunu aradım, görmeyeceğini bildiğim bir sürü mesaj attım. Hala şaka gibi geliyor. Seni çok seviyorum biliyorsun değil mi, çok seviyoruz. Sen bizi hep izliyorsun onu da biliyorum." ifadelerini kullandı. Güngör, mesajını "Dün gece çok çığlık attım gökyüzüne, belki sesim sana ulaşır diye." ifadeleriyle sonlandırdı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.