Şehir Hastanelerine Teknoloji Geliyor!

Şehir Hastanelerine Teknoloji Geliyor!

Turkcell Dijital Hastane Dönemi’ni özel bir işbirliği ile resmen başlatıyor.

A+A-

Turkcell tarafından sadece GSM operatörü olark hizmetler sunulmazken,teknoloji üzerine de ciddi projeler gerçekleştiriliyor. Bu konuda önemli bir projeye daha başlanılacağı belirtilirken, Turkcell ile Rönesans Sağlık Yatırım arasında bu konuda resmen imzalar atılmış durumda.

Turkcell ile Rönesans Sağlık Yatırım arasında yapılan anlaşma ile birlitke firmaya ait sağlık kuruluşlarında teknolojik altyapının hazırlanması sağlanırken, Turkcell  tarafından yapılacak çalışmalar ile birlikte tüm hastanelerde kesintisiz bir şekilde hizmetlerin sunulması sağlanacak. Anlaşmanın 5 yıl için yapıldığı belirtilirken, Turkcell tarafından bu 5 yıl içerisinde kesintisiz bir şekilde hizmet sunulacak.

Tüm Hastaneleri Kapsayacak

Rönesans Sağlık Yatırım tarafından Adana, Bursa, Elazığ ve Yozgat’ta hastaneler yapılırken, şehir hastaneleri olarak tanımlanan sağlık kurumlarında gerekli tüm teknoloji destek ve yazılımlar Turkcell  tarafından sağlanacak. Yapılan anlaşmanın 500 milyon TL değerinde olduğu ifade edilirken, bu alanda gerçekleştirilen en önemli anlaşmalardan birisi de bu oldu.

Hastane Sistemlerinde Yeni Dönem!

Turkcell tarafından pek çok farklı projenin geliştirileceği ve hastane teknolojisistemlerinde iyi bir performans ve hizmetin sunulacağı açıklanırken, bu iş birliği aynı zamanda pek çok sağlık kurumu için de önemli bir örnek teşkil edecek.

Proje kapsamında ilk olarak Yozgat’ta çalışmaların yapılması beklenirken, ilk teknolojik sağlık üssü da böylece Yozgat’ta faaliyete girmiş olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.