Sarayköy Otogarı yükseliyor

Sarayköy Otogarı yükseliyor

Mayıs ayında temeli atılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı'nın yapımı devam ediyor. İnşaatın yüzde 55’i tamamlandı.

A+A-

Sarayköylülerin ihtiyaçlarını karşılayacak standartlarda ve ilçeye daha modern bir otogar kazandırmak kolları sıvayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçen mayıs ayında temeli atılan Sarayköy Otogarı'nda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kaba inşaat, duvar sıva, çatı işleri ve bir kısım mekanik elektrik tesisatı tamamlanan Sarayköy Otogar inşaatında fiziki gerçekleşmenin yüzde 55 olduğu ifade edildi. Toplam inşaat alanı 600 metrekare olan otogarın tamamlanmasının ardından Sarayköylülerin ulaşım ihtiyacını daha kaliteli ve modern şartlarda karşılayacağı belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, verdikleri sözleri tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

 

Başkan Zolan, "Sarayköyümüzü her yönüyle çok güzel hale getireceğiz. Otogar projemiz de bunlardan sadece biri" diye konuştu. Geçen mayıs ayında temelini attıkları otogar inşaatının hızla yükseldiğini ifade eden Başkan Zolan, "İnşallah en kısa sürede tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Tüm ilçelerimize yatırımlarımız sürüyor. Bu hizmetler bir başlangıç. Hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Yeter ki bir ve beraber olalım, el ele, omuz omuza verip güçlü kalalım."

 

SARAYKÖY OTOGARI

 

Sarayköy İlçesi'ndeki eski otogarın bulunduğu bölgede 600 metrekarelik alana yapılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı, 11 peron olarak planlandı. İçerisinde ilçe ve şehir firmalarına ayrılmış toplam 9 yazıhane bulunan otogarda bekleme salonları, kafeterya, kahvehane, büfe, mescit, taksi durağı ve yolcu servis alanları bulunacak.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.