Sarayköy'de Karman Çorman İntihar!

Sarayköy'de Karman Çorman İntihar!

Denizli'nin Sarayköy ilçesi Kabaağaç Mahallesi’nde gece saatlerinde yaşanan bir olay öyle iddialara sebebiyet verdi ki, duyan dondu kaldı.

A+A-

1979 doğumlu Mesut D. isimli vatandaş intihar etti ama arkasında bir sürü soru işareti ve olay bıraktı.İddialara göre, M.D. henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı Buharkent’e gitti.  Burada bir süre vakit geçiren M.D iddiaya göre bir kavgaya karıştı ve bir kadını bıçakladı.

Bıçakladığı iddia edilen kadının eski eşi olduğu da iddialar arasında yerini aldı. Çıkan bu olay sonrası M.D olay yerinden aracı ile uzaklaşırken kadın Nazilli’de bir hastaneye kaldırıldı.

Aracı ile Buharkent’e yaşanan olay mahallinden kaçan M.D Kabağaç olarak bilinen noktaya geldi. Burada ki köprü de aracını durduran M.D yine iddiaya göre, otomobilin içinde bileklerini kesti.

Araçtan köprü korkuluklarına kadar yürüyen M.D kendini menderesin sularına bırakarak intihar etti.Böyle düşünülmesinin sebebi ise aracın bulunduğu noktadan köprü başına kadar kan izlerinin olması oldu.

Olayı öğrenen Jandarma ekipleri hemen araştırma ve soruşturma işlemlerine başladı. M.D’nin aracını Kabaağaç köprü başında bulan Jandarma ekipleri buradan sonra M.D’nin izine rastlayamayınca olay başka bir boyuta taşınmış oldu.

SABAH BÜYÜK BİR ÇALIŞMA OLACAK…

Kabaağaç Köprüsünde kan izlerinin sona ermesi ve M.D’nin intihar etmiş olasılığı bulunduğundan dolayı sabahın erken saatlerinde ekipleri hummalı bir çalışma  bekliyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı dalgıçların yanı sıra Denizli AFAD ve Aydın AFAD ekipleri de olay yerine davet edilerek arama çalışmasında bulunacak.

Bunun yanı sıra Muğla’dan da Deniz Polisi dalgıçlarının da olay yerine gelip arama çalışmalarına katılacağı iddia edildi.  Bunun sebebi ise köprü ile baraj kapağı arasında 3 km’lik bir alanın olması.

Daha önce de bilindiği gibi bir pilot üstteğmen aynı noktada balık avlarken tekne alabora olmuş ve cansız bedeni 3 gün sonra bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.