Sarayköy'de 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı!

Sarayköy'de 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı!

Başkan Özbaş: Biz büyük bir aileyiz.

A+A-

Sarayköy Belediyesi çalışanları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde bir araya geldi. Şarkıların söylendiği, dansların edildiği gecede konuşma yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Biz büyük bir aileyiz” diyerek çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Sarayköy Belediyesi tarafından Belediye Çok Amaçlı Salonunda çalışanları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliği düzenlendi. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eşi Esin Özbaş ve belediye personellerinin katıldığı etkinlik ilk önce yemek ile başladı.

Yemeğin ardından konuşma yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, tüm çalışanların 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak, “ Biz büyük bir aileyiz. Çalışmalarımızın ardındansadece ben değil büyük bir aile var o da sizlersiniz. İlçemize hep birlikte hizmet etmek için çalışıyoruz.Hizmetlerimizi yaparken gece gündüz demeden emek emek çalışan tüm personellerimize çok

teşekkür etmek istiyorum. Bugün her sene olduğu gibi 1 Mayıs’ı beraber çalıştığımız ekip arkadaşlarımız ile sizlerle kutlamak istedim. Bugün buraya gelen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından belediye personelleri sahneye çıkarak şarkılar söyledi diğer misafirlerde eşlik etti. Daha sonra Başkan Özbaş ve belediye personelleri gece boyunca dans etti. Gecenin sonunda ise günün anısına toplu fotoğraf çekildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.