Sarayköy Belediyesi'ne 2015 için tam not

Sarayköy Belediyesi'ne 2015 için tam not

2015 Yılı Faaliyet Raporu’nun okunup oylandığı ve yeni meclis divanı ile komisyon üyeliklerinin seçildiği Sarayköy Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, yoğun bir mesainin ardından tamamlandı.

A+A-

Sarayköy Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, meclis üyeleri ve daire müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen meclis toplantıların ilk gününde komisyonlardan gelen kararların görüşüldü ve nisan ayı toplantılarının gündemi oylandı.

 

Salı günü yapılan oturum, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın 2015 Yılı Faaliyet Raporu’nu okuması ile devam etti. Sarayköy Belediyesi’nin 2015 yılındaki hizmetlerinin kalem kalem anlatıldığı ve yaklaşık olarak 5 saat süren sunum sonrası meclis üyelerinin oyuna sunulan faaliyet raporu, gece saat 22.00 sularında Ak Parti, Chp ve Mhp’li tüm üyelerin oybirliği ile meclisten geçti. Karar sonrası tüm meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Özbaş “Dolu dolu geçen bir yılın ardından gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizi ve projelerimizi sizlerle paylaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. İlçemizi geliştirmek ve güzelleştirmek adına yaptığımız her çalışmada bizlere destek veren siz değerli meclis üyelerimize, yükün en ağır kısmını üstlenen belediye personellerimize ve bizlere olan güvenini her zaman hissettiren Sarayköylü hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Daha nice proje ve hizmetlerimizle sizlerin karşında olmayı, ilçemizin kalkınma hamlelerini yine bugünkü gibi heyecan ile sizlerle paylaşmayı Allah’ımdan niyaz ediyorum” dedi.

 

Bugün yapılan son oturumda ise dönem sonuna kadar görev yapacak olan meclis divan üyelikleri ile 1 yıl süreyle görev yapacak olan komisyon üyeliklerinin seçimleri yapıldı. Meclis Başkan 1. Vekilliği’ne Ak Parti grubundan Mustafa Horzum, Meclis Başkan 2. Vekilliği’ne yine Ak Parti grubundan Halil Aktım, divan kâtibi asil üyeliğine ise yine Ak Parti grubundan Ersin Uz ve Hakan Gültekin, yedek üyeliklere de Ak Parti Grubundan Engin Gültekin ve Mestan Özkan seçildiler. Belediye encümeni ise Ak Parti grubunun adayları olan Ersin Uz ve Mustafa Güdücü’den oluştu. Nisan ayı meclis toplantıları; imar, plan ve bütçe, yönetmelik inceleme, genel idari hizmetler ve eğitim, kültür, turizm, sanat ve spor komisyonlarına üyelerin seçilmesi ile tamamlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.